Det er ikke længe siden, at vi præsenterede jer for en ny trend, der indebar farver og perler, der kunne blive vist frem i dine spejlselfies. Læs mere her.

Men er du på udkig efter at give både dit look og din spejlselfies endnu mere kant? Så er den nye trend helt sikkert også noget for dig. 

Ringe i regnbuens farver

Det drejer sig om ringe, der mest af alt ligner noget, der hører til i en fem-årigs udklædningskasse. Men den er god nok. Det er den nyeste store trend blandt de helt store influencere – og vi må sige, at trenden passer helt perfekt ind i #ANNAOGLOTTECORE-fænomenet, vi lige nu ser i modebilledet.

Ringene kan købes på alverdens insta-shops til alt fra 25 kr. til 650 kr. stykket, og hvis du er kreativ, kan du også lave dine helt egne ringe.  

Diverse influencers viser os med denne trend, hvordan lidt farverige detaljer for alvor kan spice det grå vinteroutfit op - og med solen og forårsvejret lige rundt om hjørnet må man sige, at denne trend er perfekt timet.

Vi Unges modeteam giver dig her ti steder, hvor du kan købe de sjove akrylringe, der fås i alle farver, mønstre og størrelser – og det er her, du bare skal give den gas og tænke: ”More is more”.

Man kan både købe de sjove ringe hos Zara og hos disse fine Instagram-shops:

Ny farverig trend til fingrene har taget verden med storm