Influenceren, Josefine HJ, har endelig bragt sin sans for mode og æstetik ind i en tøjkollektion – og den lever fuldt ud op til vores forventninger!

Josefines første kollektion nogensinde er i samarbejde med svenske NA-KD, som altid er på forkant med tidens trends og tendenser, og som også tidligere har samarbejdet med andre dygtige influencers.

Læs også: DIY: Sådan strikker du din egen bøllehat

Josefine har i alt skabt tre kollektioner for NA-KD, som ligeledes vil udkomme af tre omgange. Alle tre kollektioner er skabt ud fra Josefines kærlighed til naturen, og er hver navngivet efter elementerne: AIR, SEA & EARTH.

Den første kollektion er med inspiration fra naturelementet luft:

- Jeg ønskede at fange luftens kraft, frihed og flow. Hvordan vi føler, når vinden blæser i vores hår, og vi ser skyerne passere forbi os, fortæller Josefine om kollektionen.

Læs også: Forårstrend: Sådan styler du en vest

Kollektionen byder på anderledes cut-outs, omfavnende silhuetter og en mild og varm farvepalet. Alle styles er samtidig Josefines personlige favoritter, når det kommer til garderobeklassikere, som både er let anvendelige, men også unikke.

Alle de nye styles er også bæredygtige, og er en del af NA-KD Reborn, som har fokus på brug af mere bæredygtige materialer. I den første kollektion består materialerne for eksempel af LENZING ECOVERO, genanvendt polyester og økologisk bomuld.

Kollektionen er online nu, og du kan få fingrene i alle de seje items lige HER - men du skal være hurtig! 

Læs også: Stjæl stilen: Kim Kardashian spottet i bikini fra dansk mærke