Modebranchen er desværre en af de mest forurenende brancher, men heldigvis ser vi, at flere og flere brands tager kampen op og tilbyder en bæredygtig linje med tøj, der er særligt miljøvenlig.

Du kan ofte læse om de bæredygtige tiltag, forskellige brands tager inde på deres hjemmeside eller under det enkelte produkt.

I galleriet kan du se nogle brands, der ikke normalt er kendt for at designe bæredygtigt, men de har faktisk alle designet bæredygtige items. Mange brands har brugt 100% økologisk bomuld, mindre forbrug af energi og vand under produktion eller genbrugte materialer. Du kan læse mere om hver style på de links, der følger med. 

Tip! Hvis du er i tvivl, om dit yndlingsbrand har en bæredygtig linje, så spørg dem inde i butikken - når du kan komme ud og shoppe i fysiske butikker igen.

Bæredygtigt tøj behøver slet ikke at være kedeligt! Vi har samlet 10 forskellige bæredygtige styles fra 10 forskellige brands til under 500 kroner, som du kan shoppe hjemmefra.

Læs også: 25 ting du kan lave i din ”coronakarantæne” – part 2

Psst! Hvis du er interesseret i bæredygtighed, kan du i det nyeste Vi Unge læse meget mere om, hvordan du kan gøre en grøn forskel i din dagligdag!

10 Bæredygtige items under 500 kroner