Tænk gode tanker
Fokuser på noget, der får dig til at smile. Det kan være en god ferie, en sød pige eller en nice aften med drengene. De gode tanker får dig til at slappe af og flytte fokus fra den travle hverdag.

Læs også: 10 tips til at falde i søvn 

Tis - nu!
Vi ved godt, det lyder lidt plat, men en af grundene til, at man ikke falder i søvn kan være, at man skal på toilettet. Ud og få det overstået!

Åbn vinduet
Hvornår luftede du sidst ud? Det er meget nemmere at falde i søvn i et friskt og køligt værelse, så luft ud inden du smutter under dynen.

Gå i bad
Hvis du har haft en travl dag, er det altid dejligt at komme helt ned i gear om aftenen - måske med et næsten for varmt bad! Et varmt bad inden sengetid gør, at du slapper af i hele kroppen, og du falder hurtigere i søvn.

Læs også: Hvad sker der, når du sover? 

Læs en bog
Er du en af dem, der godt kan falde i søvn i biografen? Det sker typisk, når man begynder at læse underteksterne og virkelig fokuserer på filmen - den samme effekt kan en bog give dig! Når du læser en bog, når du skal sove, så koncentrerer du dig kun om historien, og det gør dine øjne tungere, og du bliver mere træt!

Drop facebook
Tjekker du lige facebook, inden du går i seng! Drop det - det er en god idé at lade være med at logge på facebook en halv time, inden du går i seng! Din smartphone og computer stresser nemlig din hjerne, og det gør det svært for kroppen at slappe af og dermed falde i søvn.

Læs her, hvordan du får styr på tankerne før du skal sove ...

Få styr på tankerne, før du sover