Hvis du snart skal konfirmeres, tænker du helt sikkert meget over, hvordan din konfimationskjole skal være, så her giver vi dig fem gode tips i jagten på din drømme-konfirmationskjole.

1. Du skal føle dig godt tilpas i din konfirmationskjole

Det er supervigtigt, at du føler dig godt tilpas i den kjole eller det outfit, du skal have på til festen. Selv om du gerne vil ligne den hvideste drøm, skal du stadig kunne bevæge dig og ikke føle, at du skal gå og rette på tøjet hele tiden. Så husk at bevæge dig, danse og hoppe lidt rundt, når du prøver kjolen i butikken!

Tag testen: Hvilken konfirmationskjole passer til dig? 

2. Husk detaljerne

Måske tænker du ikke så meget over undertøj og sko – men det har faktisk ret stor betydning for det samlede indtryk af kjolen. Køb hudfarvet undertøj, som du kan have på under kjolen – det hvide vil nemlig kunne ses igennem. Prøv også skoene sammen med kjolen, før du endeligt beslutter dig for, om det skal være ballerinaer, sneaks eller noget helt tredje.

3. Lav research

Før du shopper kjolen, så lav lidt research på nettet, i blade eller på Instagram. Det kan nemlig være meget rart for dig at vide, hvad du går efter, og hvor du skal lede for at finde en kjole, du kan lide. Men husk også, at det bliver svært at finde præcis den kjole, som du forestiller dig oppe i hovedet, og derfor kommer du sikkert til at gå på kompromis med nogle ting. Gå eventuelt ind på Konfirmation.dk og find inspiration til din konfirmationskjole.

Læs også: Test: Hvad er din stil?

4. Vær tro mod din egen stil

Hvert år kommer der supermange nye og nice tendenser. Selv om du har lyst til at hoppe med på dem alle sammen eller prøve noget helt nyt, så tænk over at have din egen stil med i overvejelserne, når du køber kjolen. Er du tro mod din egen stil, og det, der klæder dig og din krop, bliver du gladest for looket.

5. Køb din kjole i god tid

Sidst, men ikke mindst, skal du huske at købe din konfirmationskjole i god tid. Det skal nemlig være en hyggelig oplevelse at finde den og ikke noget, som du skal stresse over. 

Her er 10 geniale måder at bruge hårnåle på! Måske skal du prøve en af måderne til din konfi?

10 geniale måder at bruge hårnåle