Er der noget mere romantisk end at starte et nyt år med et kys fra en, man er vild med? Vi er i hvert fald lidt misundelige på de fem piger, der fortæller om deres nytårsflirts her.

Overrasket af kæresten
Jeg var til nytårsfest sammen med seks af mine veninder. Min kæreste var taget til en anden fest forholdsvist langt væk, men et par minutter inden nytårsklokkerne ringede, bankede det på døren, og der stod min kæreste med et smil. Vi gik udenfor og beundrede det smukke fyrværkeri, og da klokken slog 12, kyssede han mig. Det var verdens bedste nytårsaften.
Hilsen Emilie

Læs også: Læsernes pinligste dates

Kys på video
Min kæreste og jeg havde planlagt en middag for os og vores fælles venner fra gymnasiet. Da klokken nærmede sig 12, stod vi på sofaerne med telefonerne klar til at filme og talte ned. Min kæreste tog fat i min hånd i det sidste sekund og hoppede ned med mig, mens vi jublede over det nye år. Han trak mig roligt ind til sig, kiggede kort ind i mine øjne og kyssede mig romantisk. Jeg havde så mange sommerfugle i maven. Jeg havde heldigvis Snapchat på selfiemode og filmede det, så jeg kan nu gense mit øjeblik med min fantastiske kæreste, som jeg håber, at jeg kommer til at være sammen med i rigtig lang tid.
Kærlig hilsen Cecilia på 17 år

Læs også: Det skal du huske om forelskelse

Cute og single
Det var ret sent, og jeg var på vej hjem med fem af mine venner, da en af vores veninder spurgte, om vi ville komme forbi. Da vi kom derhen, var hun sammen med to af sine venner, en dreng ved navn Marcus og en pige, der hed Pernille. Marcus var ret cute, så da vi skulle til at gå, spurgte jeg min veninde, om han var single. Hun skubbede mig ind i lokalet og råbte ”Ja, han er single” ret højt, så han hørte det. Jeg skyndte mig ud, da jeg syntes, det var vildt pinligt, men han fulgte efter, og vi endte i et vildt snav. Han var vildt sød, og vi har skrevet sammen lige siden og været på en date, der gik vildt godt.
Hilsen Katrine

Den hjælpsomme kæreste
Min dejlige kæreste overraskede mig med et kys, da klokken slog 00:00. Det var det første nytår, vi holdt sammen, og det var det bedste nytår, jeg nogensinde har haft. Jeg følte mig som noget specielt, for han var så sød og hjalp mig med næsten alle forberedelserne til maden og champagnen, og han hjalp min mor med maden og desserten. 
Fra den anonyme

Læs også: 5 tips til at finde drømmefyren

Et kys fra drømmefyren
Mads dukkede op som et "match" på dating-appen Tinder en dag, og jeg faldt pladask for hans lyse lokker og blå øjne. Vi skrev sammen, og der gik ikke lang tid, før vi blev kærester. Jeg spurgte, om han ville holde nytår med mig, men han havde fået tilbudt at komme med til fest hos sine venner. Suk. Heldigvis besluttede han, at han hellere ville holde nytår med min familie og mig! Jeg blev selvfølgelig megaglad, og det var da også den bedste nytårsaften. Jeg sluttede år 2015 med et kys fra drømmefyren og startede år 2016 på samme måde.
Den forelskede blondine

I galleriet herunder får du 10 gode kyssetips:

10 kyssetricks du SKAL kende