Det var en helt normal onsdag, og jeg sad og kedede mig i matematiktimen.

Vores lærer blev ved med at snakke om ligegyldige andengrads-ligninger, men min hjerne var proppet med søde tanker om Jonathan med de brune øjne fra 10. klasse. Han var høj, sporty og havde det varmeste smil, der fik mig til at rødme, hver gang vores blikke mødtes på gangen. Vi havde aldrig rigtig snakket sammen, men jeg havde set ham til en fest i sidste weekend. Da jeg skulle gå, kom han over og spurgte om mit nummer og gav mig et kys på kinden, suk! Men jeg havde endnu ikke hørt fra ham.

Læs også: Godnathistorien: Sex på toilettet

Midt i timen lyste min mobil – jeg klikkede hurtigt beskeden op og troede det var min veninde, der havde svaret på min sms. Men i stedet stod der:

-Skal vi mødes ude på gangen om 10 minutter? Kh. Jonathan.

Jeg stivnede helt. Var det virkelig rigtigt – var det mig, han ville mødes med? Jeg skyndte mig at række hånden op og spurgte, om jeg måtte gå på toilettet.

Læs også: 15 facts om den første gang

Da jeg trådte ud på gangen, var der helt stille. Jeg fik et sug i maven. Var det nu dumt, det her? Han var ikke kommet – minutterne gik vildt langsomt. Men pludselig kunne jeg høre en løbe ned ad trapperne, og få sekunder efter stod han foran mig: Jonathan. Han sagde ikke noget noget, men kiggede bare på mig med sine lækre brune øjne, tog fat om mit ansigt og kyssede mig. Hans kys var blødt og varmt – og blev hurtigt mere og mere intenst. Han puffede mig blidt op mod væggen, så vi stod helt tæt op ad hinanden og kyssede. Jeg kunne mærke hans hånd under min bluse, og langsomt nussede han min mave og strejfede til sidst mit bryst – jeg følte mig helt elektrisk.

Vi hørte trin på trappen, så Jonathan slap mig og løb hurtigt op ad trappen. Jeg stod forpustet tilbage og listede så tilbage til klasseværelset og satte mig.

En sms tikkede ind:

-Du er dejlig! Vil du med i biografen i aften? Jonathan.

Er du vild med godnathistorien? Du kan læse en ny godnathistorie i Vi Unge-bladet hver gang!

 

Det vidste du ikke om at kysse:

Det vidste du ikke om at kysse