Artiklen er skrevet af Tone Kroløkke.

Det kan være svært at finde på noget med kæresten efter skole, for det kan føles, som om der ikke er supermange muligheder, og det kan være, du er lidt udkørt efter en lang dag i skolen, men her er der nogle forslag til, hvad I kan lave:

Se film

Det er altid superhyggeligt at se film. Det er en god undskyldning for at ligge og nusse. Det bedste er, at det ikke kræver så meget energi. Hvis I vælger en gyser, kan I ligge rigtig tæt.

Gå en tur

Hvis vejret er nogenlunde, er det dejligt at få noget frisk luft. I kan gå og holde i hånden, mens I vender hele verdenssituationen. Gå ned på stranden, ud i en skov eller en park, hvis I er i byen.

Lav den sjoveste story på hinandens Snapchat

Udnyt alle de sjove filtre på Snapchat, og få et godt grin ud af det. I kan eventuelt filme, at I gemmer jer og skræmmer hinanden, for det kommer der en vildt grineren snap ud af.

Tag testen: Er du en god kæreste?

Bage

Det er superhyggeligt at bage, og I får forhåbentligt noget megalækkert ud af det, så det er bare win-win. Hvis I laver noget med flødeskum, kan I drille hinanden med det. Lav et skæg på din kæreste, eller put noget på hans læber, og kys det af. I kan også lave muffins, hvor I skriver jeres forbogstaver + hinanden.

Læg makeup på hinanden

Hvis din kæreste er klar på det, så skal I bare prøve det! Lav en mega-overdrevet makeup, og dø af grin. Brug masser af farver, og prøv noget vildt.

Hør musik

Efter en lang skoledag er det meganice bare at chille og høre noget musik sammen. I kan lave jeres egen playliste, som I hører, hver gang I er sammen.

Giv hinanden massage

I kunne sikkert begge to godt bruge en massage efter skole. Hvis I har lyst til at gøre noget ekstra ud af det, så tænd nogle lys, og brug noget massageolie.

Læs også: 6 akavede ting ved at få en kæreste

Spil spil

I kan spille Just Dance, Fifa eller noget helt andet sammen. Din kæreste bliver helt sikkert glad, hvis du overgiver dig til et af hans/hendes yndlingsspil. I kan også sidde mellem hinandens ben, når I spiller, så den ene af jer kan få lidt massage imens. WIN!

Vær aktiv

Gå ud og spil noget basket, fodbold eller noget helt tredje. Hvis I har siddet stille hele dagen, er det fedt at bevæge sig. I kan eventuelt løbe en tur sammen.

Lav lektier

Hvis I har nogle lektier, kan I jo ligeså godt få dem overstået, og så kan I hjælpe hinanden. Hvis I spiser noget lækkert imens, er det også lettere at komme igennem.

Læs ”Under dynen” i Vi Unge højt for hinanden eller hør "Godnathistorien" i Vi Unges podcast

Hvis stemningen er lidt trykket efter skole, kan I komme i den rigtige stemning ved at læse hede og hyggelige historier sammen. Det vil helt sikkert få både dig og din kæreste til at vågne op.

I galleriet kan du læse 5 kæresteråd, du SKAL kende:

5 kæresteråd du SKAL kende