”Love is in the air” – Aaahhh, det er jo SKØNT at være forelsket og dejligt at have en kæreste … Lige indtil de her ting sker! Herunder har vi listet seks ret nederen (og akavede!) ting, som ofte følger med det ellers så rosenrøde kæresteliv. Tjek dem ud her:

  • Din far begynder at drille dig

Af en eller anden grund synes dine forældre bare, at det er vildt sjovt, når du får en kæreste, og du skal derfor høre på den ene ”sjove” kommentar efter den anden #barestoptak.

  • Du og din kæreste bliver forvekslet som søskende, når I går sammen på gaden

Det er ret akavet, når I er sådan et godt match, at folk på gaden tror, I er søskende. ”Skal din storebror også have en kaffe med?”.

Læs også: 6 undskyldninger for at skrive til dit crush 

  • Kropslyde (og lugte) bliver lige pludselig et større problem

Jo, det kan da godt være lidt pinligt at komme til at slå en prut foran sin veninde, men sker det foran din kæreste, vil du nok mest bare have lyst til at flygte langt væk og aldrig komme tilbage! Ja, ja, det er jo helt normalt, men altså …

  • Du mister situationsfornemmelsen og bliver (lidt) irriterende

Din forelskede tilstand gør dig lidt bims, og det vil dine veninder særligt kunne mærke. Du kan nok også godt regne med, at de efter den tiende historie om din kæreste gerne vil snakke om noget andet. Som for eksempel festen på fredag, hvor DERES crush kommer!

  • Du har det som om, du er ved at DØ af savn, når I har været adskilt i et par dage

Det kommer også til at lyde lidt dumt, når du brokker dig over, hvor meget du savner din kæreste, og at du bare slet ikke kan være i din krop på grund af det. Især fordi I jo så hinanden i går!

Læs også: Fra venner til kærester 

  • Du skal deltage i akavede familie-middage

Den dag, du sidder og skal være sød, fornuftig og svare på spørgsmål om, hvad du vil med dit liv til en familiemiddag hjemme hos din kærestes forældre, så ville du nok huske, hvorfor det også var ok nice at være single …

Her er tegnene på, at han ikke vil være kærester ...

Tegn på han ikke vil være kærester