kærlighed

6 akavede ting ved at få en kæreste

Af Stine Kærsgaard 3. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
GISP! Med den dejlige forelskelse følger altså også nogle ret så akavede situationer, som du nok ikke rigtigt kan undgå.

”Love is in the air” – Aaahhh, det er jo SKØNT at være forelsket og dejligt at have en kæreste … Lige indtil de her ting sker! Herunder har vi listet seks ret nederen (og akavede!) ting, som ofte følger med det ellers så rosenrøde kæresteliv. Tjek dem ud her:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  • Din far begynder at drille dig

Af en eller anden grund synes dine forældre bare, at det er vildt sjovt, når du får en kæreste, og du skal derfor høre på den ene ”sjove” kommentar efter den anden #barestoptak.

  • Du og din kæreste bliver forvekslet som søskende, når I går sammen på gaden

Det er ret akavet, når I er sådan et godt match, at folk på gaden tror, I er søskende. ”Skal din storebror også have en kaffe med?”.

Læs også: 6 undskyldninger for at skrive til dit crush

  • Kropslyde (og lugte) bliver lige pludselig et større problem

Jo, det kan da godt være lidt pinligt at komme til at slå en prut foran sin veninde, men sker det foran din kæreste, vil du nok mest bare have lyst til at flygte langt væk og aldrig komme tilbage! Ja, ja, det er jo helt normalt, men altså …

  • Du mister situationsfornemmelsen og bliver (lidt) irriterende

Din forelskede tilstand gør dig lidt bims, og det vil dine veninder særligt kunne mærke. Du kan nok også godt regne med, at de efter den tiende historie om din kæreste gerne vil snakke om noget andet. Som for eksempel festen på fredag, hvor DERES crush kommer!

  • Du har det som om, du er ved at DØ af savn, når I har været adskilt i et par dage

Det kommer også til at lyde lidt dumt, når du brokker dig over, hvor meget du savner din kæreste, og at du bare slet ikke kan være i din krop på grund af det. Især fordi I jo så hinanden i går!

Læs også: Fra venner til kærester

  • Du skal deltage i akavede familie-middage

Den dag, du sidder og skal være sød, fornuftig og svare på spørgsmål om, hvad du vil med dit liv til en familiemiddag hjemme hos din kærestes forældre, så ville du nok huske, hvorfor det også var ok nice at være single …

Her er tegnene på, at han ikke vil være kærester ...

Tegnhanikkevilværekærester

Et tegn på, at din flirt ikke har planer om at blive kærester med dig, er, hvis han aldrig skriver først til dig. Hvis du altid skal starte chatten eller foreslå hvornår, I skal ses, så tager han det nok ikke lige så seriøst som dig.
Foto: Shutterstock
Hvis han bliver ved med at aflyse de aftaler, som I laver, uden at have nogle gode grunde, så prioriterer han dig ikke særlig højt og er nok heller ikke interesseret i et kæresteforhold.
Foto: Shutterstock
Når man er forelsket i en person, er man ofte ret interesseret i at vide nogle ting om vedkommende, som man er forelsket i. Hvis han kun snakker om sig selv og sine venner uden at stille dig nogen spørgsmål overhovedet, er han nok ikke helt så forelsket i dig og tænker derfor heller ikke i kærestebaner.
Foto: Shutterstock
Hvis din flirt bare er sindssygt dårlig til at svare på dine sms’er, kan det godt være et tegn på, at han ikke er super opsat på at blive kærester. Du kan dog ikke altid regne med det, for nogle er bare bedre til det med at skrive over sms og chat end andre.
Foto: Shutterstock
Hvis han undgår dig i skolen, er det måske et tegn på, at han ikke vil være din kæreste. Måske synes han, du er virkelig sød, men det kan sagtens være, at han ikke er klar til et forhold eller til at vise alle andre, at han har følelser for en pige.
Foto: Shutterstock
Hvis din flirt render rundt og flirter med alle mulige andre piger, kan du vist godt skyde en hvid pil efter at blive kærester med ham. Meget tyder på, at han ikke tager det med kærester så seriøst!
Foto: Shutterstock
Hvis du har hørt andre sige, at han omtaler dig som en ”veninde”, så kan det godt være et tegn på, at han ikke helt har de samme følelser for dig, som du har for ham. Det er dog en god idé at spørge ham direkte, eller måske skrive et brev elle en besked til ham, hvis du er i tvivl om, hvad han tænker.
Foto: Shutterstock

MestLæste