kærlighed

5 tips til at finde dit drømmecrush!

Af Louise Haack 23. december 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Leder du (også) efter en sød dreng eller pige? Læs med her, og få fem tips, som måske gør det lidt lettere at finde et crush!

Nogle gange dukker drømmefyren eller drømmepigen op ud af det blå, og andre gange må man bruge lidt længere tid på at lede efter vedkommende. Vi har samlet fem gode råd, der kan hjælpe dig med at finde en rigtig sød dreng eller pige. 

Læs også: Scoreguide: Kender du spillereglerne?

1. Vær åben

Måske synes du ikke, at en fyr er noget for dig ved første øjekast. Men det kan jo være, at han er helt perfekt for dig, når du lærer ham at kende. Så vær åben, og brug noget tid på at lære ham lidt at kende, før du dropper ham.

2. Smil

Det bedste scoretrick, som helt sikkert tiltrækker en sød fyr, er at være glad og smilende. Så når du er ude blandt andre mennesker, skal du pakke det dårlige humør væk, og finde overskuddet og dit pæneste smil frem.

Læs også: Scor ham på værelset

3. Tag initiativ 

Mange piger tror, at det er fyren, der skal tage første skridt. Men hvorfor egentlig det? Hvis du tror, du har fundet en sød fyr, vil det da være ærgerligt at lade din chance med ham gå tabt, bare fordi du venter på, at han skal gøre noget. Tag mod til dig, smil og sig hej til ham.

4. Vær dig selv 

Hvis du lader som om, at du er noget helt andet, når du møder en sød fyr, er det jo slet ikke dig, han falder for, og så er han jo ikke perfekt for dig! Så husk at være dig selv, når du møder en sød fyr - de vil også helst have en, der er naturlig og sig selv. 

5. Tag det roligt 

Jo mere, du leder efter en sød fyr, jo mere desperat virker du… Slap helt af, og tag det stille og roligt. Han skal nok dukke op på et eller andet tidspunkt!

I galleriet får du mange flere kærlighedstips fra stjernerne!

Stjernernesbedstekærlighedsråd

- Han er ikke prinsen på den hvide hest, hvis han ikke sørger for, du føler dig som en prinsesse!
Du skal lære dig selv at kende, vide hvad du går efter, bruge tid for dig selv og være stolt af den du er, inden du kan dele alt det med en anden.
- Jeg tror, vi vokser op med en forestilling om, at det eneste, der tæller som ægte kærlighed, er den som varer for evigt. Når dit hjerte er knust, er det første en fremmed vil spørge dig om: ”Hvor lang tid var I sammen?”, som om din smerte kan blive bedømt ud fra det. Eller om man overhovedet var sammen med dem. Jeg tror ikke, det fungerer sådan. Ulykkelig kærlighed er lige så ægte som alt andet.
- Opfør dig normalt, og sørg for at være nice og sjov.
- Lad være med at græde over drenge. Lav nogle squats, og få dem til at ønske, de stadig havde dig.
- Du skal ikke stalke, hvem din fyr følger på Instagram, og tænke: ”Hun har det og det. Måske vil han hellere have det?” Det vil bare slå dig ihjel! Tag det fra en pige, der har aldrig har haft bryster.
- Der er ingen regler i kærlighed. Bare vær dig selv! Bryd alle reglerne.
- Bare vær ærlig! Vi ødelægger os selv, mens vi prøver at gætte, hvad den anden tænker på i stedet for bare at spørge.
- Vær dig selv! Så skiller du dig ud fra mængden.
Hvis I virkelig elsker hinanden, skal I ikke arbejde hårdt på det. I gør hinandens sætninger færdige, og I har den samme form for humor.
Husk at omfavne jeres styrker i forholdet – og vær ikke bange for at indrømme jeres fejl!
- Skriv et brev til den, der har såret dig, men lad være med at sende det. Bare skriv det. Så får du alle de ting, du er sur over, ud af verdenen. Brænd brevet bagefter.
- Kærlighed kommer ikke af at være tiltrukket af hinanden, men fra noget meget dybere. Jeg tror på kærlighed ved første blik.

Læs mere om

MegetMere