Nogle gange dukker drømmefyren eller drømmepigen op ud af det blå, og andre gange må man bruge lidt længere tid på at lede efter vedkommende. Vi har samlet fem gode råd, der kan hjælpe dig med at finde en rigtig sød dreng eller pige. 

Læs også: Scoreguide: Kender du spillereglerne?

1. Vær åben

Måske synes du ikke, at en fyr er noget for dig ved første øjekast. Men det kan jo være, at han er helt perfekt for dig, når du lærer ham at kende. Så vær åben, og brug noget tid på at lære ham lidt at kende, før du dropper ham.

2. Smil

Det bedste scoretrick, som helt sikkert tiltrækker en sød fyr, er at være glad og smilende. Så når du er ude blandt andre mennesker, skal du pakke det dårlige humør væk, og finde overskuddet og dit pæneste smil frem.

Læs også: Scor ham på værelset

3. Tag initiativ 

Mange piger tror, at det er fyren, der skal tage første skridt. Men hvorfor egentlig det? Hvis du tror, du har fundet en sød fyr, vil det da være ærgerligt at lade din chance med ham gå tabt, bare fordi du venter på, at han skal gøre noget. Tag mod til dig, smil og sig hej til ham.

4. Vær dig selv 

Hvis du lader som om, at du er noget helt andet, når du møder en sød fyr, er det jo slet ikke dig, han falder for, og så er han jo ikke perfekt for dig! Så husk at være dig selv, når du møder en sød fyr - de vil også helst have en, der er naturlig og sig selv. 

5. Tag det roligt 

Jo mere, du leder efter en sød fyr, jo mere desperat virker du… Slap helt af, og tag det stille og roligt. Han skal nok dukke op på et eller andet tidspunkt!

I galleriet får du mange flere kærlighedstips fra stjernerne!

Stjernernes bedste kærlighedsråd