Auuww! Der er ikke noget bedre end at holde i hånden med en, man godt kan lide. Du viser nemlig både din kæreste og alle andre, hvor glad du er for ham!

Læs også: Sådan flirter du på sms

Hvis I altid holder i hånden på den samme måde, så er det måske på tide at lade jer inspirere lidt. For ligesom der er et hav af forskellige måder at kysse på, kan man også holde i hånden på mange forskellige måder. Se selv her!

 

Finger-fletning

Når I fletter fingre, kommer du og din kærestes hænder bare ikke tættere på hinanden. Hånd-kærlighed når det er hottest!

Den klassiske

Den klassiske måde at holde i hånden på går man aldrig fejl af. Det er behageligt, når I for eksempel går en lang tur i vinterkulden og lufferne forhindrer, at I kan flette jeres fingre.

Hånd på hånd

Hvis din kæreste hviler sin underarm og hånd på et armlæn, kan du lægge din hånd oven på hans. For at gøre det ekstra hot kan du blidt bruge dine fingerspidser til at nusse hans fingre med.

Knyttet hånd i åben hånd

Hvis din kæreste ligger og sover med åbne hænder, så kan du forsigtigt knytte din hånd, så den bliver helt lille og lægge den ind i hans åbne hånd.

Fingerkrogen

I kan også lege med hinandens fingre og skabe to små kroge. Genialt, hvis I er sammen med andre mennesker, og der ikke rigtig er stemning for, at I skal røre ved hinanden, men har lidt lyst alligevel.

Læs også: Det elsker drenge ved piger

Læs her, hvordan du bliver den BEDSTE kysser!

Bliv den bedste kysser