Det sker

Vinterferie 2015: Det kan du lave

Af Luise Gregersen 3. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinterferien lurer lige om hjørnet, og hvis du stadig ikke har planer, har vi samlet en masse nice ting, du kan lave!

Din vinterferie 2015 byder helt sikkert på masser af vildt spændende oplevelser, men hvis du stadig ikke ved helt hvad, hvad du skal lave i din vinterferie, kan du få masser af fifs og gode ideer lige her!

Læs også: Ting du kan lave på en lørdag

Vinterferie2015:Detkandulave

Din vinterferie er perfekt til at se din egen by fra en ny side! Tag din bedste veninde eller din kæreste under armen, pak en taske med kamera, lækre snacks og en guidebog og gå på opdagelse i din by i vinterferien 2015. Forestil dig, at du ser byen for første gang. Du opdager med garanti en masse sjove ting, du aldrig før har lagt mærke til!
Vi krydser fingre for, at sneen bliver liggende, så vi kan komme ud og kælke! Pak en termokande med kakao, klæd dig godt på, og tag dine bedste veninder med til byens kælkebakke! Det er vildt sjovt at kælke, og det er altså ikke kun for børn! Måske spotter I endda en gruppe hotte fyre, som I kan flirte lidt med på kælkebakken.
Hvad er bedre end at krybe ind i biografens mørke med popcorn og sodavand, mens man lykkeligt glemmer alt om kulde og våde tæer? Der er altid vildt mange gode film, der har premiere i vinterferien, så der er helt sikkert også en, du gerne vil se. Hvad med disney-filmen ”Big Hero 6”? Den skulle være vildt sød og sjov! Eller hvad med komedien ”Nat på museet 3” eller actionbraget ”Jupiter Ascending”?
Kreative projekter er perfekte til din vinterferie! Er du typen, der gemmer på en masse gamle billeder, biografbilletter og andre små minder? Brug din vinterferie 2014 på at samle dem i en flot scrapbog. Dekorér bogen med dine bedste billeder fra facebook, fede citater fra dine yndlingssange, koncertbilletter og andre kreative ting. Du kan finde en masse andre sjove idéer til din scrapbog på Pinterest og YouTube.
2015 er næsten lige startet, så hvorfor ikke bruge din vinterferie på at lave en liste over alle de ting, du vil prøve i år? Det kan for eksempel være, at du gerne vil se noget mere til en veninde, du ikke har set længe, eller at du vil lære hele teksten til Taylor Swifts album ”1989”? Måske kan du endda nå at krydse et par ting af i løbet af din vinterferie 2015!
Når vejret er trist og koldt i din vinterferie, findes der ikke noget mere opmuntrende end at drømme sig væk til varmere tider. Brug din vinterferie 2015 på at planlægge, hvad du skal lave i din sommerferie! Kig efter rejser, koncerter og andre fede ting, der sker i sommerferien. Pludselig er din vinterferie 2015 (og resten af vinteren) meget nemmere at komme igennem!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste