Kultur

Vi Unge som statsminister

Af Anna Malgaard 14. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kunne være superfedt at få lov at lave et par ændringer i Danmark. Her får du 10 ting, vi ville indføre som det første, hvis Vi Unge ledede landet.

Vi har samlet 10 ting, Vi Unge ville indføre, hvis de bestemte, og det ville helt sikkert gøre det hele lidt sjovere!

Læs også: 10 nederen ting ved at være prinsesse

1. Gratis is til alle hele sommeren
Vi snakker ParadIS, Ben&Jerry's, gammeldags, ispinde - you name it. Der bliver dog lagt et loft på, så man kun kan få 15 is pr. person pr. dag. Det burde altså være en selvfølge, at is intet skal koste om sommeren.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Dårligt vejr er forbudt
Vi gider ikke regn, blæst og sne! Det skulle i stedet være kjole- og sandalvejr hele året. Så derfor bliver der forbud mod mørke skyer over det danske land.

3. Meget længere ferier
Sådan en sommerferie er alt for hurtigt overstået. Derfor burde man bytte lidt rundt, så man havde meget længere ferie. Hvad med, at vi gik i skole lørdag og søndag og havde fri mandag til fredag?

4. Mindst 30 par sko til alle tøser
Det burde virkelig være pigers ret at eje mindst 30 par sko. Derfor skulle det være en lov, og staten skulle selvfølgelig nok betale for det hele.

5. Chokolade mod ondt i maven
Slut med at spise æble og drikke vand, hvis man har ondt i maven - når Vi Unge får magten, bliver det en gang for alle besluttet, at den bedste kur mod mavesmerter er - chokolade!

6. Nyhederne - nu med stjerner
Den sidste del af nyhederne skulle helt klart handle om de kendte, så vi kunne få masser af sladder om, hvad de kendte går og laver.

7. Skolen skulle først starte klokken 10
Det er megairriterende at skulle op klokken halv syv for at møde i skole klokken otte. Derfor ville Vi Unge selvfølgelig lave det om, så man kunne sove længe (de to dage man gik i skole) og først skulle møde kl. 10.

8. Udskiftning af garderoben en gang om måneden
Man bliver desværre lidt for hurtigt træt af sit tøj. Derfor skulle der køre biler fyldt med tøj, du kunne vælge fra. På den måde kunne du få en ny garderobe hver måned, smart, ikk'?

9. Musik på offentlige steder
Hvorfor spiller de aldrig musik på gågaden, på biblioteket eller i svømmehallen? Du burde kunne lytte til Justin Bieber, Medina og Nik & Jay, uanset hvor du var.

10. Vi Unge-blade til alle
Selvfølgelig ville vi sende gratis Vi Unge-blade ud til alle, så alle teenagetøser hver tredje uge modtog Vi Unge med posten - helt gratis! Det er da det mindste, vi kunne gøre, hvis vi styrede landet.

Læs også: Hvad betyder din søskenderolle?

MestLæste