Det sker

10 nederen ting ved at være prinsesse

Af Camilla Nivaro & Line Sølvhøj Jensen 24. oktober 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan godt være, du får prinsen og det halve kongerige, men her er 10 skøre grunde til, at du ikke vil være prinsesse!

Okay, det kunne faktisk være ret fedt at prøve at være prinsesse, for det lyder jo ret eventyrligt. Men for at vi ikke skal blive alt for kede af, at vi ikke er født med blåt blod i årene, er vi blevet nødt til at finde på nogle knap så sjove ting ved at være prinsesse!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Når du mister din iPhone, skal du ikke bekymre dig om at spare 5000 kroner sammen til en ny, men også om prinsens hemmelige (og måske frække) beskeder, som nu kan læses i alle ugebladene.

2. Dine mest pinlige børnebilleder bliver offentliggjort, så hele Danmark (og verden!) kan se dem.

3. Din bordherre er altid en eller anden gammel hertug - eller kommende diktator.

Prøv også testen: Hvor meget prinsesse er du?

4. Det er slut med at danse på bordene, når du er til fest. Fra nu af er der kun brudevals og lancier på programmet - fedt!

5. Der er ingen, der egentlig ved, hvordan de skal sige hej til dig - 'Camilla'… eller 'ehm, prinsesse' - nårh nej - deres kongelige højhed'… ej, bare glem det. Farvel!

6. Ingen vilde tøseture med veninderne - det gør prinsesser bare ikke!

7. Når du har en bussemand i næsen, er der ingen, der siger 'hey, du har noget i næsen'. Næ, det opdager du først, når der er zoomet ind på din næse på forsiden af sladderbladene!

Test dig selv: Hvilken prinsesse er du?

8. Når du pludselig får menstruation og bliver nødt til at stoppe forbi 7-Eleven, og ekspedienten bagefter kan fortælle, at prinsessen bruger Tampax Super!

9. Det kan godt være, du elsker at nusse om dit værelse, men du skal bare lige få det til at matche maleriet af Christian 4!

10. Hvem ser godt ud på et frimærke, en tekande eller et askebæger? Forhåbentlig dig, for som prinsesse bliver du blæst op på alle mulige, og umulige, souvenirs og solgt videre til amerikanske og japanske turister.

Se også videoen: Vi Unge laver video-teater.

Herunder kan du se, hvordan det ville se ud, hvis Disney-prinsesserne havde Instagram!

HvisDisney-prinsessernehavdeInstagram

MestLæste