Det sker

Underholdning til når du er (lidt) syg

Af Stine Kærsgaard 7. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skranter du lidt, men føler du dig ikke syg nok til bare at ligge og stirre ud i luften? Få tips til, hvordan det kan blive hyggeligt at være lidt syg.

Hvis man er rigtig syg, så kan man ikke overskue andet end at ligge med lukkede øjne og bare vente på, at influenzaen, mave- eller hovedpinen går væk! I sådan en situation er det eneste rigtige at blive under dynen, drikke masser af kamillete og bare vente på, at man er på toppen igen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kyssesyge: Alt du skal vide

Hvis du ikke føler dig rigtig syg, men snotter eller nyser lidt for meget til at ville være social med andre mennesker, så har vi samlet et par hyggelige ting, som du kan lave uden at skulle anstrenge din krop for meget. For det er jo vigtigt at huske på, at kroppen – lige meget hvor slem sygdommen er – har allermest brug for ro, varme og søvn, når man ikke er på toppen.

Læs også: Hvad sker der i din krop, når du har hjertesorger

Få tips til sjov syge-underholdning i galleriet her.

Underholdningtilnårduer(lidt)syg

Måske er du i gang med den nyeste sæson af en fed serie og prioriterer din ”serietid” på den. Men når du er syg, har du tid til at gå tilbage i gamle serier og se dit absolutte yndlingsafsnit af for eksempel ”Venner” eller ”Gossip Girl”.
Foto: Shutterstock
Det kan være ret underholdende at tage en flirt op med et af dine gamle crushes – og hvornår har du bedre tid til at skrive eller chatte, end når du alligevel ligger i din seng? Hmm… Tjek din Facebook-venneliste igennem …
Foto: Shutterstock
Kan du godt få lidt dårlig samvittighed over, hvor meget tid du bruger på Instagram i hverdagen? Don’t worry! Når du er syg, er det HELT okay at stalke lækre celebs i flere timer, som du kan følge!
Foto: Shutterstock
Hvis du er lidt mut, fordi du ikke rigtig kan få vejret gennem din næse, så er den bedste terapi at læse de ”Pinlige Historier” i dit Vi Unge-blad. Du kommer til at grine og blive helt glad indeni!
Foto: Shutterstock
Når du er syg, kan du passende bruge din tid på at ligge og tjekke en masse fedt tøj ud. Du behøver ikke købe alverdens, hvis du ikke har råd, men det kan være meget godt lige at holde sig opdateret på, hvad du godt kunne tænke at investere i næste gang, du skal købe noget. På den måde får du heller ikke lavet lige så mange fejlkøb! Win!
Foto: Shutterstock
Hvis du er afhængig af musik så brug timerne på at lave playlister med alt det nyeste, cool musik. Så er chancen for, at DIN playliste bliver valgt, næste gang I har venindeaften, også lidt større!
Foto: Shutterstock
Hvis du ser helt død og grå ud i hovedet, så lav en ansigtsmaske, så du kan pleje dig selv lidt ekstra, når du din krop kæmper for at blive rask.
Foto: Shutterstock
Og husk så lige til sidst, at du ligger i din seng for en grund – du er syg! Sov igennem, og sørg for at blive rask hurtigt, så du kan komme ud og nyde sommervejret med dine skønne veninder.
Foto: Shutterstock