Bliv stjerne-lækker sidste skoledag. Her får du fire tips til, hvordan du kan klæde dig ud som stjernerne sidste skoledag.

Læs også: Fest som Jonas Brothers.

Divaen
Find din indre diva frem og klæd dig ud som Lady Gaga eller Paris Hilton. Alt, du behøver, er en blond paryk, hvis du ikke fra naturens side er belønnet med gyldne lokker, et par solbriller og vigtigst af alt masser af diva-attitude.

Sådan gør du: For at komme til at ligne Paris Hilton skal du rede håret tilbage i en høj hestehale, i med en hårbøjle eller et hårbånd og på med de store solbriller. Vil du hellere ligne Lady Gaga, skal du lade håret hænge løst, få dig et lige og edgy pandehår, male lyn på kinderne og på med solbrillerne.

Ekstra tip: Vil du sætte prikken over i'et og blive en ægte Paris Hilton-look a like kan du smide en tøjhund øverst i tasken med karameller, for ingen ægte Paris uden hendes tro følgesvend, hunden Tinkerbell.

Lively solbriller fra Friis og Company

Nik og Jay
Alliér dig med din bedste veninde og klæd jer ud som Nik og Jay. I skal ikke bruge meget mere end en bandana, et par solbriller, en hue og masser af bling bling for at komme til at ligne de to Værløse-drenge.

Sådan gør I: Den af jer, der skal være Nik, kan lade sine halvlange lokker hænge ud under huen, og så skal der ellers masser af bling bling om halsen. Jay skal derimod gemme lokkerne godt væk under bandanaen og på med et par solbriller.

Ekstra tip: Brug en brun eller sort eyeliner til at lave skægstubbe med og hop i noget af fars alt for store tøj for at fuldføre hip hop-looket.

Bandana til 29,95 kroner

Twilight
Er du også helt vild med Twilight og Robert Pattinson? Hvad så med at forvandle dig til en ægte vampyr-chick! Du skal bare finde dit mørkeste og mest dystre outfit frem, anskaffe dig en hvid pudder og lidt rød lipgloss.

Sådan gør du: På med dit dystre tøj, put hvidt pudder i ansigtet og lav blodpletter omkring munden med den røde lipgloss.

Ekstra tip: Køb et par hvide kontaktlinser eller et par falske hugtænder, hvis du virkelig vil skræmme de mindre klasser.

Mineral rice pudder light fra Tromborg. Køb den her: shop.viunge.dk

Justin Bieber
Vil du ligne din drømmefyr nummer et, Justin Bieber, på sidste skoledag? Du behøver bare en brun korthårsparyk og en hættetrøje.

Sådan gør du: Gem lokkerne under parykken og på med hættetrøjen ud over et par af dine jeans.

Ekstra tip: Du kan klistre eller sy et tal på trøjen for at få den til at ligne jakken, han har på i "Never Say Never".

Hættetrøje til 159 kroner

Hvis du ikke vil have ødelagt dit udklædningstøj sidste skoledag, er det en god idé at tage skiftetøj med, så du kan gå amok med barberskummet.