Mit liv

Styrk dit venskab med Red Barnet

Af Line Sølvhøj Jensen 21. november 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan skaber du venskaber og løser konflikter, så du kan holde et godt venskab? Red Barnet har lavet nyt undervisningsmateriale, der hedder Skab venner – ikke fjender – og du kan få bunkevis af tips om venskaber.

Red Barnet har lavet noget sejt undervisningsmateriale, der hedder Skab venner - ikke fjender. Formålet er at støtte fattige børn i Sierra Leona i Vestafrika, så de kan komme i klub og lære, hvordan de passer på dem selv og løser konflikter, så de i fremtiden kan undgå krig og lære at sige fra over for voksne, der behandler dem dårligt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Spilleregler for venskaber - hvad er okay?

Red Barnet har lavet en hjemmeside, hvor du kan få råd om venskaber og få tips til, hvordan du bliver en endnu bedre ven, og du kan lære at overkomme konflikter, så du kan bevare venskaber. Derudover indeholder hjemmesiden en videoblog fra rapperen Jooks.

Læs også: Undgå at blive uvenner.

Samtidig går overskuddet fra Børnenes U-landskalender 2011 til at støtte kampagnen. Så vil du støtte en god sag og samtidig blive en endnu bedre ven, så køb Børnenes U-landskalender i år og smut ind på hjemmesiden og bliv max klog på venskaber.

MestLæste