Mit liv

Sommerens bedste strandspil

Af Redaktionen 18. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En strandtur bliver SÅ meget sjovere, hvis man spiller strandspil. Vi har fundet vores favoritter frem – tjek dem her!

Der er ikke noget bedre end at tage med veninderne på stranden, når vejret er godt. Men selv om vandet godt kan være koldt i Danmark hele sommeren, så er der stadig vildt mange sjove ting, man kan lave oppe på stranden - der findes nemlig vildt mange sjove strandspil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Billige sandaler til sommer

Er vejret godt? Så pak tasken med bikini, håndklæde, solcreme, snacks og selvfølgelig det nye Vi Unge og tag med veninderne på stranden. Tjek vores favorit strandspil ud her:

Frisbee
Den fylder ikke særlig meget, og så ser det godt ud, når man får en frisbee til at flyve i luften. Det bedste er, hvis man "uheldigvis" kommer til at kaste den hen til nogle søde drenge, og derfor skal hen og hente den hos dem, tihi …

Læs også: Bikini-mode 2013

Nummerleg
Er der noget bedre end at tjekke drenge ud med veninderne på stranden? Nej, det er svært at forestille sig. Hold øje med de forbigående fyre og giv dem en karakter fra 1-10. Det er sjovt at høre, hvad dine veninder synes om de forskellige drenge, og I får helt sikkert nogle sjove diskussioner om, hvem der er den lækreste. Psst! Pas på med at snakke for højt - det er vildt pinligt, hvis drengene hører jer.

Læs også: Turen går til Spanien

Beachvolley
Det er ikke alle strande, der har en beachvolleybane, men hvis I finder en, som har, skal I helt sikkert spille en kamp. Det er supersjovt, og så er det også en nem måde at komme i kontakt med drenge på. I kan udfordre dem eller bare høre, om de vil spille blandede hold. Drengene vil helt sikkert sige ja - så kan de jo prøve at blære sig lidt, imens I tjekker dem ud.

Læs også: 3 sunde sommersalater

Sten, saks, konsekvens
Sten, saks, papir blandet med S, P eller K. To piger finder på hver deres konsekvens, som de vil give til en anden. Bagefter spiller de sten, saks, papir om, hvem der skal udføre den andens konsekvens. Taberen skal selvfølgelig klare sin udfordring, før spillet kan fortsætte, og som et plaster på såret kan taberen vælge to nye piger, som skal dyste mod hinanden.

Læs også: Kender I beachminton?

Gæt en sang
Hvis I har en iPod eller anden form for mp3 med på stranden, kan I lege "gæt en sang". Én tager høretelefoner på og lytter til en sang, mens hun prøver at nynne melodien. Alle andre skal så prøve at gætte, hvilken sang hun hører, og den, der gætter det først, får et point. Det er megasjovt, og så får I hørt en masse god musik - yay!

Kender I andre sjove strandspil?

MestLæste