crush
kærlighed

Snakker du for meget om dit crush?

Af Susie Pedersen 17. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du kan slet ikke få armene ned over dit nye crush, men irriterer din begejstring måske dine veninder, fordi du ikke kan snakke om andet? Se her, om du er i farezonen.

Når man får et nyt crush, kan det være svært at tænke på andet. Det skal dine veninder selvfølgelig give plads til, meeen alt med måde.

Læs også: Hjælp! Mit crush svarer ikke

Du kan nemlig også komme til at lukke dig selv inde i en lille klokke, hvor du overhovedet ikke kan tale om andet end dit crush - og det er træls for dine veninder!

I galleriet herunder kan du læse tegnene på, at du snakker ALT for meget om dit crush!

Snakkerduformegetomditcrush?

”… Jeg tænker bare på mit crush, og når hun er færdig med at snakke om det, hun har på hjertet, fortæller jeg hende lige igen, hvor dejlig han er. Det kan jo være, hun har glemt det, siden vi snakkede sidst.”
” … Han passer nemlig ind i alle sammenhænge. Når min veninde for eksempel fortæller om et skænderi med sin mor, får det mig straks til at tænke på, at mit crush har fortalt mig, at han har et supergodt forhold til sin mor”
”… Jeg spørger lige igen, om hun er helt sikker på, at hun ikke ved, hvad jeg skal svare ham på det her spørgsmål. Hun må da vide det!”
” … Hvis hun har prøvet noget, der minder om den her situation, så undgår jeg jo at dumme mig. Selv om hun godt nok har sagt nej til spørgsmålet fem gange. ”
”… Så jeg bliver bare ved med at snakke om ham.”

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om