Det sker

Sjove ting at opleve i efterårsferien

Af Line Sølvhøj Jensen 19. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Brug efterårsferien på at komme ud og opleve en masse spændende ting. Vi har samlet en liste over ideer til ting, du kan opleve i efterårsferien.

1. Lalandia er et tophyggeligt sted at tage hen i din efterårsferie. Overtal dine forældre, dine veninder eller din kæreste til at tage en tur i tropeland og bliv varmet igennem.

2. Tivoli har åbent i efterårsferien, så det er da helt klart et besøg værd. Du kan også besøge Legoland eller måske BonBon-land.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

3. Det er altid hyggeligt at besøge gamle slotte. Der findes slotte og herregårde i hele Danmark, så der er sikkert også et i nærheden af, hvor du bor.

4. Tag til Harry Potter Festival i Odense. Læs mere om, hvad du kan opleve her.

5. Hvad med at være aktiv i ferien og tage ud og køre gokart, prøve paintball, tage ud og bowle eller måske i kurbad? Du føler dig megasund bagefter.

6. Der går masser af gode film i biffen her i efterårsferien. Hvad med at se "Olsen banden på de bonede gulve", "Scott Pilgrim mod verden" eller den sjove film "Drengerøve"?

7. Tag din mor, søster eller veninde med på shoppetur i et storcenter. Det er hyggeligt at gå inde i et center, hvor man kan shoppe, slappe af og tage på café, mens vejret er dårligt udenfor.

8. Alle museer holder åbent i efterårsferien, og der findes rigtig mange sjove og spændene museer, for eksempel Believe It or Not i København eller Den gamle By i Århus.

9. Er du mere til de udendørs museer, så tag til vikingemarkedet ved Tissø, hvor du kan prøve at lave smykker, kunst og keramik eller Lejre Museum, hvor du kan være arkæolog for en dag.

10. Kom til koncert med Sys Bjerre på torsdag i Horsens. Eller hvad med at tage til Bavian Rock i Parken på lørdag?

11. Der findes masser af sjove standup-shows i hele landet. Prøv for eksempel "Comedy ZOO On Tour 2010" i Skråen i Nordkraft i Jylland eller Comedy Zoo i København.

12. Tag i teateret og se spændende musicals, for eksempel "Mary Poppins" på Det Ny Teater, "Skønheden og Udyret" i TAP1 eller "Sværdet i Stenen" i Glassalen i Tivoli.

13. Synes du, at graffiti er ret sejt? Hvis du bor på Bornholm, eller måske bare er der i efterårsferien, så kan du på Grønbechs Gård i Hasle prøve at lave dit eget graffitikunstværk.

14. Knuthenborg holder åbent i efterårsferien, så har du ikke været der før, så overtal familien til at tage en tur derned. Der er også åbent i de forskellige zoologiske haver i Danmark eller i Randers Regnskov.

Få flere ideer til, hvad du kan opleve i efterårsferien her.

MestLæste