Identitet

11 ting du kan lave i efterårsferien!

Af Katrine Lund 11. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jubii, så er det snart efterårsferie, og det er tid til sjov og masser af oplevelser! Her får du ti seje ideer til din efterårsferie!

1. Tag i Tivoli
Tivoli har åbent i hele efterårsferien, hvor de holder Halloween, og som noget helt særligt i år, kan du tage en tur i den gamle rutsjebane, som bliver fyldt med uhygge. Rutsjebanen bliver nemlig forvandlet til det rene gys, der byder på et maskeklædt personale, en røgfyldt tunnel og uhyggelige lyde på rigtig Halloween maner. Du kan også grine løs og gyse af uhygge, når både Tivoli Friheden, Legoland og mange andre forlystelsesparker åbner op i efterårsferien for en uge fyldt med Halloween og sjove aktiviteter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Sans og lær
Selv om du har ferie, kan du jo godt bruge en enkel dag på at lære noget nyt og få lidt mere styr på det der biologi. Så tag til den spændende udstilling i Experimentariumet, som handler om sanser. Vi kan røre, dufte, smage, se og høre verden omkring os. I Sanser-udstillingen får du lov til at teste det hele og sammenligne dine sanser med andres.

3. Sang og dans
Lørdag den 23. oktober kan du tage dine veninder med til koncert i Parken, når Bavian Rock går amok. Du kan se og høre følgende artister:
* Rasmus Seebach
* Medina
* Sys Bjerre
* Rasmus Nøhr
* Joey Moe
* Burhan G
* Louise Dubiel
* The Flying Superkids
* Sukkerchok

4. Hyg i biffen
Inviter dine veninder eller ham den søde med en tur i biffen. Der går mange sjove film i efterårsferien. Du kan for eksempel se "Olsen Banden på bonede gulve" i 3D, "Scott Pilgrim mod verden" eller gyseren "Piranha 3D". - Vind billetter til biografen her!

5. Hold Halloweenfest
Det er Halloween, så hvorfor ikke holde en sjov fest sammen med alle dine venner, hvor I skal være klædt uhyggeligt ud. Du kan finde en masse gode ideer til den perfekte Halloweenfest her!

6. En tur i teatret
Få en fantastisk oplevelse i teatret, hvor flotte udsmykninger, dygtige skuespillere, skønne sange og sjove stykker skal opleves. Du kan for eksempel se "Skønheden og Udyret", "Sværdet i stenen" og "Mary Poppins".

7. Shopping
Kig dit tøjskab i gennem og skriv ned, hvad du mangler, og hvad du godt kunne tænke dig til dette efterår. Kig eventuelt i nogle blade eller på nettet for at få inspiration. Hiv fat i din bedste veninde og tag på shoppingtur. Gå efter det på din liste, og giv dig god tid til at finde det helt rigtige. Så slipper du for tøjkriser i et godt stykke tid!

8. Giv dit værelse en makeover
Nu har du endelig tid til at få styr på værelset. Ryd op, sorter, smid ud og smid på loftet. Find ud af, hvilken stil dit nye værelse skal have, og gå efter det. Du kan finde mange små og nyttige værelsesting i Ikea, og ellers kan du jo lave det selv.

9. Slap af
Du har ferie, og det betyder, at du har lov til at slappe max af. Vælg en enkelt dag, hvor du beholder nattøjet på, spiser mega meget slik, og hygger foran fjerneren med alle dine yndlingsserier og tøsefilm! Inviter eventuelt nogle veninder over, så der er dømt rigtig tøsehygge. Du kan finde opskrifter på kage, boller og andre hyggelige ting her, som passer perfekt til sådan en dag.

10. Viunge.dk
Du skal selvfølgelig også tjekke viunge.dk ud hver dag - vi sørger for at underholde dig med gossip, mode, skønhed, tests, veninder, teenlife og meget mere!

11. Sommerland
I sommerland om efteråret - det lyder måske lidt mærkeligt, men...For første gang nogensinde er det i år muligt at besøge Djurs Sommerland i efterårsferien. Her kan du udover parkens forlystelser opleve Magisk Halloween med heksehygge og spændende aktiviteter for hele familien.

Rigtig god efterårsferie til jer alle sammen.