Mit liv

Sådan snakker du med dit idol

Af Marie Søndergaard 8. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du sige eller skrive til dit idol, og hvordan tager du overhovedet kontakt til dit idol? Læs vores tips her.

Du får sikkert helt ondt i maven ved tanken om at snakke med eller bare komme i kontakt med dit idol - men på den gode måde! For hvor sejt kunne det lige være, at din yndlings-sanger eller favorit-skuespiller lige pludselig lagde mærke til lille dig? SÅ sejt! Vi har lavet en lille guide til, hvordan det måske kan komme til at ske…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skriv til dit idol
Facebook og twitter giver dig vildt gode muligheder for at komme i kontakt med dit idol! Men samtidig har dit idol sikkert rigtig mange followers på de sociale medier, så det er vigtigt, at du skiller dig ud og prøver at skrive noget andet end: "I love you" eller: "Marry me". Følg med i, hvornår der kommer en ny single eller film og skriv, hvor meget du elsker den, for stjerner elsker at retweete, når de får ros. Du kan også fortælle en historie om, hvordan han eller hun har hjulpet dig - så kan dit idol jo kun blive vildt glad!

Læs også: Skriv til dit idol

Til koncert eller premiere
Rigtig mange stjerner siger, at de lægger virkelig meget mærke til, hvis der er lavet nogle seje skilte. Du kan prøve at skrive noget rigtig sjovt med en masse farver, og så er det jo også en god idé at stå på første række og vise din yndlings-sanger, at du kan synge med på alle numrene! Følg med på dit idols hjemmeside eller twitter for at finde ud af, hvor de befinder sig i verden, for nogle gange er vi heldige at få vildt seje sangere til Danmark, men også skuespillere, som deltager i de danske premierer på film.

Læs også: Test: Er du fan eller freak?

Mød dit idol
Åh, hvor ville det bare være fantastisk, hvis dit idol stod lige foran dig… men hvordan kommer det til at ske? Hvis du skal til koncert med dit idol, kan du for eksempel møde op i god tid, for måske er du heldig at få et glimt af ham eller hende, når personen ankommer. Du kan også lede efter bagindgangen efter koncerten, for måske vil de gerne tage billeder sammen med fans, ligesom Selena Gomez altid gør det. Hvis du er så heldig at se dit idol på gaden, er det okay at gå hen og sige hej, men hvis personen for eksempel sidder og spiser frokost, er det altså lidt dårlig stil at forstyrre.

Læs også: Sådan skriver du et godt fanbrev

Giv et godt indtryk
Du står og kigger på dit idol, og dit idol kigger tilbage på dig! Okay, nu er det vigtigt, at du ikke fangirler for vildt. Niall Horan fra One Direction har engang sagt, at han ville ønske, de mange fans ikke bare skreg hele tiden, for han vil nemlig bare gerne snakke med dem. Sådan har alle stjerner det, så du kan jo tænke lidt over, hvad det allervigtigste, du vil sige, er, så du har en lille tale forberedt. Du kan også spørge om ting, der ikke kun handler om kærester og privatliv. Stjerner elsker nemlig at mærke, at du går op i deres musik eller film. Det mest vigtige er, at du ikke stalker dit idol. Det er der ingen, der bryder sig om!

Hvem er dit idol?

MestLæste