Girlpower handler ikke bare om at have en sej attitude - det handler om at turde være sig selv og give sig selv masser af kærlighed og respekt. Her får du et par gode tips til, hvordan du får (endnu) mere girlpower!

Tag testen: Hvilken girl power-kendis er du?
 

Lær at sige fra

Nogle gange kan det være svært at sætte grænser og sige fra, når andre er lede eller unfair. Det kan også være svært at sige nej til ting, som man ikke kan overskue, fordi man gerne vil gøre alle glade. Men det er supervigtigt, at du lytter til dig selv og siger fra, når der er noget, du ikke har lyst til.
 

Tro på dig selv

Du kan faktisk meget mere, end du tror! Og hvis du sætter dig noget for, som du gerne vil opnå, så skal du tro på dig selv - for du er i virkeligheden megasej, og du kan, hvad du vil! Uanset om det gælder at bestå en eksamen, gå i noget nyt personligt tøj eller score ham den søde.
 

Vær ambitiøs

Der er ingen grund til at sætte barren lavt - drøm stort! Det er okay at have vilde planer, også selv hvis det kun er få af dem, der bliver til noget. Når du hele tiden har noget, du drømmer om og stræber efter, så er det lettere at bevæge sig fremad, og så får du også optur over de ting, som du opnår.
 

Omgiv dig med dem, som holder af dig

Der vil altid være nogle typer i din klasse eller andre steder, som spreder hate og ikke behandler dig godt. Dem gælder det bare om at glemme fuldstændig! Sørg i stedet for at være sammen med folk, som accepterer dig, som du er, og prøv ikke på at passe ind sammen folk, som alligevel ikke vil dig det bedste. Du fortjener bedre!
 

Elsk dig selv

En pige med rigtig girlpower elsker sig selv, præcis som hun er. Det kan være vildt svært at have selvtillid nok og acceptere sig selv, fordi man let kommer til at fokusere på sine fejl frem for kvaliteter. Men prøv at se på dig selv med positive og kærlige øjne. Hvis du er god ved dig selv og taler pænt om dig selv, bliver det meget lettere at være dig, så vil andre også bare synes, at du er endnu mere fantastisk.

Tag testen: Er du for selvkritisk?
 

Vær ikke sur på dig selv

Når du fejler - og det gør alle - så pas på med at slå dig selv i hovedet med tanker om, at du ikke er god nok, eller at du er en fiasko. Man kan ikke lykkes med det hele hver gang, og det er supercool at stå ved det. Lad ikke et nederlag få dig ned med nakken - det er bare med at komme "op på hesten" igen!
 

Støt andre

For at have ægte girl power gælder det også om at vise overskud over for andre piger. Hvis din veninde er rigtig ked af det, så lyt til hende og snak med hende. Piger, der holder sammen og støtter hinanden, bliver nemlig meget stærkere. Sejt!

Tag testen: Er du god til at lytte?

Herunder kan du læse om seje projekter, stjernerne med girlpower har involveret sig i!

Girl power-stjernernes seje projekter