Mit liv

Sådan bliver tøse-påskefrokosten helt perfekt

Af Stine Kærsgaard 1. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du planer om at holde påskefrokost for dine veninder? Læs vores lille påskefrokost-TO-DO, og få styr på bord, pynt og playliste!

Aaah, endelig blev det påskeferie! Hvis du ikke allerede har planer om at invitere dine veninder til påskefrokost, så burde du måske overveje det - også selv om du er lidt sent ude. De ekstra fridage gør nemlig, at I får mulighed for at lave en masse sjove ting sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du gerne vil have, at din påskefrokost skal blive vellykket, så læs vores TO-DO, så din påskefrokost bliver rigtig tøset, sjov og "påsket"!

Få styr på detaljerne
Når du skal holde påskefrokost, skal du først og fremmest have alt det praktiske på plads. Hvem skal med, skal det være med eller uden mad - og i så fald, hvad skal I have at spise? Hvis du ikke har inviteret nogle endnu, kan du for eksempel sende et lille hjemmelavet påskekort ud til dine veninder, hvor du fortæller, at du gerne vil invitere dem til påske middag.

Gør bordet toplækkert
Når man holder middag, er det en god idé at gøre lidt ekstra ud af borddækningen. Bordets udtryk er nemlig med til at give den helt rigtige påskestemning! Find en gul eller hvid dug frem, og kom lidt forskelligt påskepynt på bordet. Et rigtigt godt tip til borddækningen er at lægge materialet til noget pynt frem, som skal laves færdigt - for eksempel æg, der skal tegnes på eller fjer og filt, der skal laves til små kyllinger. Så kan dine gæster sidde og hygge sig med det, mens I spiser, snakker og griner.

Læs også: 10 ideer til påskehygge med veninderne

Pynt op
Udover det pynt der er på bordet, vil det sætte endnu mere fut i påskestemningen, hvis der også er lidt pynt andre steder. Du kan eventuelt hænge pynt op i vinduerne eller sætte en påskehare ude foran hoveddøren - på den måde bliver påsketemaet virkelig gennemført!

Påske-playliste
Musikken gør meget for stemningen, og derfor skal du også have en supergod påske-playliste klar. Vælg både nogle af dine egne yndlingssange, men også nogle af dine veninders yndlingssange - så kan I allesammen skråle med på jeres favoritter!

Find på sjove lege
Selvom I sikkert sagtens kan få dagen til at gå med at sidde og snakke om fyre, lave pynt og spise lækker påskemad eller chokoladeæg, så er det en god idé at få lidt aktiviteter ind i din plan. Find på 2-3 gode lege, så I kommer til at bevæge jer lidt. Det kan måske være en musik-quiz eller "Magrethe-skål", som går ud på at skulle imitere forskellige kendte personer. Du kan selvfølgelig også gå all in på påsketemaet med æggeløb eller gemme påskeæg i haven, som dine veninder skal finde.

Læs også: Test: Hvilket påskeæg er du?

Påskeæggene er et must
Påske er lig med CHOKOLADE-påskeæg, så dine gæster vil med ret stor sandsynlighed blive lidt skuffede, hvis de ikke kommer i nærheden af chokolade til din påskefrokost! Du kan købe mange forskellige påskeægs-varianter i supermarkederne, men hvis du vil forkæle dine veninder lidt ekstra, så prøv at lave de her super lækre hjemmelavede påskeæg!

forårsfavoritter2015

Blomstret jakke fra Rut & Circle til 299 kroner. Køb den her!
Skjorte fra Vero Moda sat ned til 179 kroner. Køb den her!
Espadrillos fra From Lou til 499,95. Køb dem her!
Smuk top fra Only sat ned til 209 kroner. Køb den her!
Kjole fra Pieces til 159 kroner.
Taske fra Nelly til 149 kroner. Køb den her!
Stribet skjorte fra Only sat ned til 169 kroner. Køb den her!
Fin leo-sandal fra From Lou sat ned til 339 kroner. Køb dem her!
Blondetop fra Vila sat ned til 149 kroner. Køb den her!
Nike-taske til 149 kroner. Køb den her!
Only-bukser sat ned til 169 kroner. Køb dem her!
Monki-hårbånd ved Asos til 49 kroner.
Ballarinaer med blonde fra Asos til 117,65 kroner.
Sej termo-overgangsjakke fra Urban Classics til 399 kroner.
Bukser fra Ichi sat ned til 329 kroner. Køb dem her!
Noisy May-denimjakke til 229 kroner. Køb den her!
Flip Flops fra Asos til 98,04 kroner.
Fin, mørkegrøn kjole fra Even & Odd til 199 kroner.
Marmor-cover til 199 kroner fra Nelly. Køb det her!
Pilot-solbriller fra Nelly til 89 kroner. Køb dem her!

Læs mere om

MestLæste