Mit liv

10 ideer til påskehygge med veninderne

Af Stine Bødker Nielsen 27. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Få inspiration til, hvad du kan lave med dine veninder i påskeferien!

Yay, du har påskeferie! Men måske keder du dig lidt? Det gør dine veninder sikkert også, så se her, hvad I kan lave sammen i påsken.

Påskefrokost
Hold en hyggelig påskefrokost med veninderne! Invitér dine yndlingspiger over til smørrebrød og lækker dessert - så kan I sidde blandt påskepynt og hygge, snakke om fyre og have det vildt sjovt - meget federe end påskefrokost med familien!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lav påskeguf
I påsken er det et must med lækkerier på bordet, så du og veninderne kan være super kreative i køkkenet og selvfølgelig nyde resultatet bagefter! Prøv for eksempel opskriften på cupcakes med skumfiduser!

Netflix!
I påskeferien er det oplagt at bruge tid på at få set de nyeste film og serier på Netflix. Inviter dine veninder over og hyg jer med en masse popcorn og guf! I kan aftale, at I hver især vælger én rigtig god film, som I kan se.

Veninde-påskeæg
Vil du gøre dine veninder super glade? Så lav nogle hjemmelavede påskeæg og giv det til dem som en lille venindegave i påsken. Du kan for eksempel tjekke en rigtig god opskrift ud her! Pak æggene ind i lidt cellofan og sæt en lille påskekylling ved - SÅ sødt!

Påskepynt
Bare rolig, der er ingen, der beder dig om at puste æg! Lav i stedet nogle seje dekorationer med veninderne, som både pynter til påske og også kan bruges resten af året. For eksempel en DIY diamant. Total hygge OG vildt fed pynt! Se her, hvordan du gør.

Veninde-gækkebrev
Dine veninder skal selvfølgelig også have et gækkebrev! Hvis du synes, det er for barnligt at lave det hemmeligt, kan I i stedet sidde sammen og lave nogle superfine udklip. Dekorér dem flot og sæt en lille vintergæk ved. Tip! Hvis du limer noget mønstret eller farvestrålende papir fast til bagsiden af dit gækkebrev, bliver resultatet superflot!

Veninde-portrætter
Find dit kamera eller din telefon frem og tag de sødeste portrætter af dig og veninderne sammen. Så har I minder for livet! I kan både prøve jer frem med belysning og opstillinger indenfor, eller I kan gå ud i naturen eller stille jer foran en sej mur med graffiti på. Prøv også at eksperimentere med sort/hvid-billeder.

Læs også: Bliv god til at tage billeder

Påske-fund
Tag på loppemarked eller i en genbrugsbutik med veninderne under armen. Tit er der mange markeder i ferien, og måske kan I gøre et fint kup til værelset eller finde et sejt vintage-fund til garderoben.

Påske-udflugt
Påskeferien er også en mulighed for dig og veninderne til at tage nye steder hen. Skal du i sommerhus med familien? Spørg om du må tage et par veninder med! I kan også tage en tur ud og opleve forskellige seværdigheder - for eksempel Randers Regnskov, Zoologisk have eller Den Blå Planet, som lige er åbnet.

Veninde-træning
Hvis I gerne vil udnytte ferien til at komme i form, kan I gøre det sammen. Dyrk motion med veninderne derhjemme, i fitness eller løb faste ture hver dag i ferien. Det er godt at sætte sig et bestemt mål, så I for eksempel har en aftale nogle bestemte dage i ferien om at mødes og træne. Og så skal I selvfølgelig hygge og chille sammen bagefter!

Læs også: Træn med din veninde

MestLæste