Vil du også helst tjekke Instagram hvert femte minut? Og kender du det, når det føles som om, din telefon vibrerer i lommen, men så gør den det slet ikke. Det er der åbenbart en grund til! Ifølge AsapSCIENCE har sociale medier nemlig ændret fem ting i vores hjerner.

Ny afhængighed
Du kan faktisk blive afhængig af at tjekke dine Facebook-notifikationer og være på nettet. Din hjerne kan reagere på samme måde, som hvis man er afhængig af stoffer eller andre ting, hvis du er afhængig af sociale medier - vildt!

Læs også: 12 tegn på, du er afhængig af sociale medier

Dårlig multitasking
Det kan gøre det sværere for dig at have flere bolde i luften, hvis du bruger mange sociale medier - det bliver nemlig svært at lukke distraktioner ude og endda at huske ting.

Ringer min mobil?
Nej. Men det føles måske, som om den gør. En almindelig kløe kan få vores hjerner til at tro, at det er mobilen, der vibrerer. I en undersøgelse sagde 89 procent af testpersonerne, at de oplevede det mindst hver anden uge.

Læs også: Det værste ved sociale medier

Optursfølelse
Sociale medier udløser stoffet dopamin i vores hjerner - det vil sige, at vi får den vildeste optur. Det er fordi, vi er så vilde med at tale om os selv, og hvad vi laver. LOL!

Bedre kærester, wee!
Det er ikke helt dårligt, hvordan sociale medier påvirker os. Faktisk kan kærester bedre lide hinanden, hvis de har mødt hinanden online, end hvis de møder hinanden ansigt til ansigt. Så ja, du skal helst sikkert sende en Facebook-besked dit potentielle crush!

Tjek den seje video med al info her!

Stjernernes søde kæreste-tweets