Mit liv

Redaktionens nytårsforsætter

Af Redaktionen 31. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været i tænkeboks og fundet vores mål for 2014! Tjek redaktionens nytårsforsætter lige her ...

Mere motion, mere tid til veninderne eller måske et mål om at læse flere bøger? Der er ingen grænser for, hvad dit nytårsforsæt kan handle om - du skal bare tænke over, hvad du rigtig gerne vil opnå i 2014!

Test dig selv: Hvad skal dit nytårsforsæt være?

Her på redaktionen har vi alle forskellige mål for det næste år. Læs med herunder og få lidt inspiration til dit eget nytårsforsæt!

Læs også: Nice nytår - sådan gør du

Har du måske allerede fundet på et nytårsforsæt?

Redaktionensnytårsforsætter

- Jeg vil gerne blive bedre til at bruge tid udendørs. Jeg er nemlig slem til at hænge ud indenfor og se serier hele dagen. Mere frisk luft og lys til mig!
- Jeg laver stort set aldrig mad, fordi jeg ikke er så god til det, og så er det pænt sagt. Så jeg ønsker, at 2014 bliver året, hvor jeg bliver rigtig god i køkkenet. Jeg vil begynde at øve mig en masse. Det kan godt være, at jeg først er rigtig god om et par år, men mit nytårsforsæt er, at jeg vil blive bedre til at bruge mit køkken.
- Mit nytårsforsæt er, at jeg vil læse flere bøger! Jeg lover altid mig selv, at i aften skal jeg læse i en bog, inden jeg lægger mig til at sove, men jeg ender altid med at falde i søvn til en serie på Netflix i stedet. Mit første mål i 2014 er derfor at finde ud af, hvor mit nærmeste bibliotek ligger!
- Jeg har tit for travlt til at se mine veninder, så i det nye år vil jeg være endnu bedre til at vise dem, at jeg faktisk tænker på dem ret tit. Det kan være alt fra at sende en sød sms til at overraske dem med en lille gave eller en pose af deres yndlingsslik.
- Jeg skal fem minutter tidligere ud ad døren hver morgen – så det må være noget med at stå lidt før op, for jeg nægter at droppe morgenmaden, og jeg kan heller ikke bruge mindre tid på min beauty-rutine. Jeg tænker, at de fem minutter vil gøre, at jeg kan cykle lidt langsommere og derfor ikke behøver at komme totalt forpustet på arbejde morgen efter morgen …
- Mit nytårsforsæt er, at jeg skal blive bedre til at rydde op og holde orden. Jeg kommer nemlig tit til at rode vildt meget, og pludselig er det et kæmpe projekt at fået ryddet det hele op. I 2014 vil jeg sørge for at lægge mine ting på plads med det samme, så jeg undgår de helt vilde oprydninger!
- Jeg kommer til at kigge alt for meget på min iPhone, selv om jeg godt ved, det kan være uhøfligt. Derfor vil jeg i 2014 øve mig i kun at have den fremme, når jeg rent faktisk skal bruge den til noget vigtigt. Det indebærer også, at den ikke må ligge ved siden af min tallerken, når jeg spiser aftensmad.
- Mit nytårsforsæt for 2014 er, at jeg skal finde den helt perfekte form for motion til mig. Jeg er alt for god til at opgive efter et par uger, fordi jeg ikke synes, det er sjovt længere, så jeg vil prøve en masse forskellige former for sport og konditionstræning og (forhåbentligt) finde noget, der lige er mig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.