Det sker

Ny app gør dine beskeder megaseje

Af Luise Gregersen 21. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Emojis go home! Den her app gør dine sms’er seriøst nice. Se her, hvad den kan.

Bruger du dit emoji-tastatur mere, end du bruger almindelige bogstaver, når du skriver sms'er? Så skal du have den nye app, GIF Keyboard.

Læs også: Er det her den værste app ever?

App'en installerer et helt nyt tastatur på din mobil, som du kan skifte til, når du sms'er. I stedet for emojis indeholder tastaturet seje og sjove GIF'er, så du altid har det helt perfekte svar parat til dine sms'er eller Facebook-beskeder!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny app får dig tættere på drømmefyren

Man har altid kunne sende GIF'er i sine beskeder, men med den nye app bliver det cirka tusind gange nemmere at finde de sjove klip, så du kan svare tilbage på ingen tid - nogle af dem er endda med lyd!

Skal I have den nye app?

Appstillommepengene

Okay, den her kender de fleste efterhånden, men hvis du ikke har app’en endnu, er det på tide. Lægger du tit ud for din veninde, når I er ude? Så glemmer du garanteret også en gang imellem at få pengene tilbage. Med Mobilepay er der ingen undskyldninger, og du behøver ikke engang at sige noget til hende. Du kan bare sende hende en anmodning om pengene! Vupti, så har du lidt flere penge på kontoen. Hvis du ikke har en bankkonto, så kan du desværre ikke bruge Mobilepay. Gør i stedet dig selv den tjeneste at skrive det ned, hver gang du låner penge ud. En 10’er hist og her løber altså hurtigt op!
Der findes mange budgetapps, men de fleste af dem er altså ret svære at finde ud af! Der er grafer, diagrammer og en hel masse andre ting, som gør det vildt udmattende at holde styr på sit budget. Det skal være sjovt at lægge et budget, ellers får du det ikke gjort! App’en Pennies er vildt nem at bruge og forstå, og så har den også et rigtig pænt design. Der er ikke nogen forvirrende brøker, røde tal og figurer, der giver dig lyst til at smide din iPhone ud af vinduet. Den koster 13 kroner, men med dit nye Pennies-budget er de hurtigt tjent ind igen.
Hvis du ikke kan få dine lommepenge til at slå til, er der kun en løsning, og det er at tjene flere penge. Hvad med at sælge ud af dit tøj? Du har garanteret masser af fine ting hængende, som du aldrig bruger! På Trendsales-app’en kan du nemt og hurtigt oprette annoncer og sælge dit tøj. På den måde får du flere penge og mere plads til nyt tøj. Win-win!
Designet er måske lidt barnligt, men app’en er altså vildt smart! Den fulde version koster 25 kroner, men til gengæld kan den hjælpe dig med at tjene flere lommepenge. Med app’en kan du nemlig holde styr på dine pligter og skrive ind, hvis du laver noget ekstra. Del app’en med dine forældre, og aftal for eksempel, at for hver pligt du udfører, får du et ekstra beløb. Det kan hurtigt løbe op!

Læs mere om

MestLæste