Samfund

Er det her den værste app ever?

Af Oliver Kokholm Ungermann 17. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, den her app står klart øverst på listen over apps, vi SLET IKKE vil have på vores telefon! Se her, hvad den gør.

Som om det ikke er hårdt nok i forvejen at skulle finde på det helt rigtige svar til sit crush, har app'en Beam lige gjort det hele meget værre!

Læs også: Gode nyheder fra Snapchat

Den sørger nemlig for, at ham eller hende, du skriver med, kan se, hvad du skriver, IMENS du er i gang med at skrive det! Dermed er det slut med at skrive hundrede fejlslagene forsøg, inden du finder den helt perfekte sætning og trykker send - for han kan se alt det, du taster ind, i stedet for de tre prikker, der normalt signalerer, at man er i gang med at skrive noget. Suk!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ny matematik-app redder dig

Heldigvis kræver det, at du selv har app'en på din telefon, og forhåbentlig finder de ikke en måde at lave det om, så andre kan se, hvad du skriver, uden at du ved det. Phew! Men hvis du alligevel vil være på den sikre side, så skriv altid dine beskeder i "Noter" først, kopier dem, og sæt dem ind i samtalen. Så ser han heller ikke, hvor lang tid du bruger på beskederne!

Skal du have app'en?

Debedstefoto-apps

”Colourful –Awesome” er en superfed app, der gør dine billeder sort/hvide, og derefter giver appen dig mulighed for at viske farverne frem igen! Det giver altså nogle vildt fede billeder.
Uuuh, med denne app kan du tage billeder, hvor det ligner, der er spøgelser rundt om dig. Billederne kan blive übercool med ”Ghost Lens”-appen, men det kræver selvfølgelig lidt træning, så det ikke bare ligner et uskarpt billede!
”Cinemagram” kan skabe billeder, der bevæger sig! Faktisk kan ”Cinemagram”-appen lave billeder, hvor det kun er et helt bestemt sted på det enkelte billede, der bevæger sig. Du kan også lade dig inspirere af alle de andre brugeres billeder – der er helt vildt mange gode!
Her er appen, der lynhurtigt kan gøre dine billeder til en fest! Med ”Line Camera” kan du male på dine billeder, ændre på lysstyrken og skrive en lille tekst med en af de seje skrifttyper!
Med ”InstaEditor” kan du redigere dine billeder til Instagram og Facebook super fine. Der findes et hav af redigerings-apps, men denne er nem at bruge og har virkelig flotte filtre.
Skær sine billeder i stykker med ”Photo Slice Free”! Det lyder måske lidt skørt, men denne app kan skære dine billeder i stykker og sætte dem sammen på nye, sjove måder. Det giver en vildt flot effekt, og dine billeder kommer til at adskille sig fra alle de andres billeder.
Appen ”Labelbox” er en app fyldt med flotte skrifttyper, som du kan bruge på billederne fra dit fotoalbum eller helt nye billeder. Vi er især vilde med dymo-skriften!
Lav de sejeste collager med ”Fuzel Collage”-appen, der er fyldt med muligheder for at klippe og klistre billeder sammen. Du vælger bare de billeder, du vil klippe sammen, og så giver appen dig en masse valgmuligheder, så du kan vælge, hvordan netop din collage skal se ud!

Læs mere om

MestLæste