Mit liv

Nice november

Af Stine Nielsen 5. november 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Keder du dig, og bliver du tit lidt deprimeret om efteråret? Læs med her, og få den bedste november ever!

Normalt er november en ret nederen måned med korte, mørke dage og kulde og blæst, som kan gøre dig en lille smule deprimeret, men sådan skal det ikke være længere! Vi har samlet et par gode råd, så du kan få en meganice november med masser af hygge og sjov!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Masser af lys

November er mørk, og det bliver kun mørkere frem til jul, og det kan faktisk godt påvirke dit humør på den dårlige måde. Derfor er det en god idé at tænde en masse lys. Hvis det skal være rigtig hyggeligt, kan du - ud over lamperne - tænde en masse stearinlys, når det bliver mørkt. Jo flere lys du stiller sammen, jo finere bliver det - og så bliver lyset også stærkere.

Hygge-bagning

Det er godt nok ikke december endnu, men derfor kan du alligevel godt tage hul på lidt småkage-bagning! Når det er koldt udenfor, er der nemlig ikke noget bedre end at bage med veninderne. Her er et par opskrifter, du måske kan bruge:

Fine popcakes

Cute cupcakes

Lækre kanelsnegle

Lækker læsning

Et lunt tæppe og en megaspændende bog - så skal du nok få masser af gode novemberaftener! Sørg for at have en god læselampe i nærheden, så du ikke får ondt i hovedet af at læse, når det er mørkt. Træk så tæppet over dig og forsvind ind i den verden, som du læser om. Find gode bøger til efteråret her.

Lange gåture

Tag veninden under armen og gå nogle lange ture. Ja, det er koldt, og det blæser, men det er supervigtigt at få noget frisk luft og motion, selv om vejret er trist. Klæd dig godt på, så du kan holde varmen længe, og gå ud og se på de pæne blade, der falder af træerne sammen med din BFF. Bagefter føles det totalt rart at komme hjem og slappe af, og dit humør er helt sikkert i top!

Lækre, varme drikke

Når du kommer hjem fra dine gåture (eller bare fra skole), giver det kolde vejr dig den perfekte undskyldning for at lave en stor kop varm kakao, chai latte eller te. Mums! Den går ikke rigtig om sommeren, så nu er det bare med at nyde det! Se her, hvordan du laver den lækreste chai latte og varm kakao.

Sjove krea-projekter

Om efteråret bruger du meget tid indenfor, så hvorfor ikke bruge tiden på et sjovt og kreativt DIY-projekt, som du kan få et fint resultat ud af? Du kan for eksempel lave en scrapbog med billeder og andre sjove minder eller male nogle fine fotorammer. Du kan også kigge i det nye Teenlife Krea og få inspiration til mange andre projekter.

November-spa

Når du får november-nedtur, kan du muntre dig selv lidt op med noget selvforkælelse. Lav et varmt fodbad, så du rigtig kan slappe af, og lav en pedicure. Du kan også lægge en ansigtsmaske og ordne dine fingernegle. Få flere tips her.

MestLæste