Det sker

Lav dine egne GIF’er med sej app

Af Luise Gregersen 29. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
GIF’er er vildt sjove! Men vidste du, at du kan lave dine helt egne GIF’er og sende dem som sms til dine venner? Se her, hvordan du gør!

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Og når billedet bevæger sig, bliver det hele bare lidt sjovere.

Læs også: Ny app laver grineren sms'er

Tit er en GIF det helt perfekte svar på en sms fra din veninde, men hvad hvis der ikke lige er en GIF, der siger præcis det, du vil have den til?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sig hej til GIF Flash Camera! Det er en app, der gør det vildt nemt at lave dine helt egne sjove og personlige GIF'er, som du kan sende til dine venner og veninder. Vi har prøvet app'en, og vi synes, at den er ret sej!

Du skal bare optage GIF'en, trykke på knappen "Share" og sende den i en mail til dig selv. Når du åbner mailen, kan du gemme GIF'en på din kamerarulle, sende den som sms eller dele den på Tumblr. Smart!

Læs også: De bedste selfie-apps

Det bedste er, at det er vildt hurtigt og nemt, så du kan komme med et snappy comeback hver gang! #awesome

snapchat, vi unge

6undskyldningerforatskrivetilditcrush

Ved at invitere dit crush til gyseraften på den her måde, giver du ham et hint om, at du er lidt lun på ham. Det kan give ham modet til at fortsætte flirten over sms og til videoaftenen. Samtidig er beskeden diskret nok til ikke at skræmme ham væk.
Det er helt enkelt: Alle elsker komplimenter. Hvis du er stødt ind i ham tilfældigt en dag, er det den perfekte undskyldning til at skrive til ham. Med den her besked hentyder du diskret til, at du er interesseret i ham, og du lægger op til at ses igen, uden at det bliver for tydeligt. Så kan du håbe på, at han forstår hintet og foreslår en date.
Vis ham, at du er en megasej chick, der elsker gode film og bio-hygge. Når du først skriver, at dine veninder ikke gider se den, virker det ikke helt så date-agtigt, når du spørger ham, om han vil med dig. Du havde jo planlagt at se den med dine veninder!
Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal skrive til dit crush, så prøv med en helt enkel åbner, hvor du spørger ham, hvad han laver. Det viser, at du er interesseret i at høre mere om ham, og samtidig vil du tit kunne se på hans svar, om dine følelser er gengældte.
Lektielæsning er den perfekte anledning til at lære hinanden bedre at kende. Ved at fortælle ham, at du har det svært med lektierne, giver du ham chancen for at tilbyde sin hjælp. Og når I først er helt alene med kun bøgerne som selskab, kan I jo fortsætte flirten.
Den her er nok mest til, hvis du og dit crush allerede har en seriøs flirt kørende. Til gengæld garanterer vi, at den nok skal få smilet frem på hans læber.