Det sker

Læsernes yndlingsapps

Af Stine Kærsgaard 24. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvilke apps Vi Unges læsere anbefaler til hinanden.

Vi har spurgt jer, hvilke apps, I synes, der er de allerbedste! Og hvad enten det handler om musik, transport, billeder eller kommunikation, har I supermange gode bud!

Læs også: De bedste selfie-apps

Klik dig igennem galleriet her og se, hvilke apps Vi Unges læsere anbefaler til hinanden:

Læsernesyndlingsapps

”Wattpad” er til dig, som elsker at læse. Appen er et stadig voksende bibliotek med gratis bøger og historier.
iTunes
”Shazam” er en rigtig god app, hvis du vil høre en sang, men ikke ved, hvad den hedder. Det smarte er, at appen kan optage og registrere tonerne fra sangen og herefter fortælle dig, hvad den hedder, og hvem der har lavet den.
Foto: iTunes
”Makeup Genius” er ret sej, da du med denne app kan teste forskellige makeup-produkter fra L’Oreal på dine egne billeder!
Foto: iTunes
”Endomondo” gør motion meget sjovere, og så hjælper den dig samtidig med at bevare motivationen. Med appen kan du tracke dine ruter, hvad enten du løber, cykler, ror eller noget helt fjerde.
Foto: iTunes
”Quiz up” er til dig, der elsker at quizze! Du kan dyste i alt fra chokolade, “High School Musical”, “Game of Thrones” eller “Divergent”. Det fede ved appen er, at du både kan både spille mod venner eller online mod andre, du ikke kender. Du kan også slå rekorder.
Foto: iTunes
”OoVoo” er en supersej app, som minder lidt om “Skype”. Fire personer kan tale sammen på en gang, og I kan alle se hinanden imens.
Foto: iTunes
”Clue” er til dig, som gerne vil holde styr på din menstruation. Du kan få tips til at tackle PMS, få en masse facts og brugbare råd om menstruation og få en idé om, hvornår du får din menstruation næste gang.
Foto: iTunes
”Instagram” er klart en af jeres yndlingsapps. Den er superfed, fordi det er så nemt at dele billeder og følge sine idoler.
Foto: iTunes
”Rejseplanen” er smart, da du kan søge på rejser i hele Danmark fra alle adresser, stoppesteder, stationer og andre lokaliteter.
Foto: iTunes
”Vine” er appen til dig, som elsker videoer. Den nyeste opdatering gør det samtidig muligt at kommunikere med dine venner på forskellige sjove måder. Det fede ved appen er også, at du kan sende Vine-videoer via email eller sms til de af dine venner, som ikke selv har Vine.
Foto: iTunes
”Netflix” giver dig mulighed for at finde rundt i film- og serieuniverset på din smartphone på en nem og overskuelig måde.
Foto: iTunes
”Spotify” er en stor musik-streaming-app, som giver dig adgang til en masse gratis hits og playlister. Hvis du køber dig adgang til Premiumpakken, kan du undgå reklamer, få bedre lydkvalitet, og downloade musikken til din computer og telefon.
Foto: iTunes
”Wish Wish” er en rigtig god shoppeapp! Du kan finde mærker fra hele verden til gode priser og få dine varer sendt direkte til hoveddøren.
Foto: iTunes

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste