vi unges blog

Læserne fortæller: - Jeg har set et spøgelse

Af Julie Lund Mikkelsen 8. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Døre, der åbner af sig selv. Mærkelig lyde midt om natten. Gennemsigtige skikkelser, der ikke kan forklares. I har sørme oplevet lidt af hvert. Læs videre her – hvis du tør …

Gys! Hvor har I bare oplevet nogle uhyggelige ting! Her kan du læse nogle af jer læseres overnaturlige oplevelser:

SPØGELSER PÅ BADEVÆRELSET
Min lillebror og jeg var alene hjemme, og han sad og spillede PlayStation, mens jeg gik i bad. Da jeg skulle til at skylle mit hår, begyndte lyset pludselig at blinke. Jeg troede, det var min bror, der lavede sjov, så jeg råbte, han skulle stoppe. Da han ikke svarede, viklede jeg et håndklæde om mig og gik ud i stuen, men han sad stadig og spillede og havde ikke leget med lyset. Jeg gik tilbage på badeværelset for at vaske mig færdig, men pludselig blinkede lyset igen, og der blev banket højlydt på døren og revet i dørhåndtaget. Jeg blev så bange, at jeg skreg op og ringede til min mor for at sige, hun skulle skynde sig hjem. Efter den dag tør jeg ikke gå i bad, uden at min mor er hjemme!
Maria

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

EN BESKED PÅ SPEJLET
Min morfar var næsten lige død, og jeg trængte til at hygge med vennerne, så jeg tog over til nogle af mine bedste venner for at komme lidt væk hjemmefra. På et tidspunkt gik jeg ud for at tisse, og jeg opdagede, at der på badeværelsesspejlet stod skrevet: "Mobil?" Det stod lidt rodet skrevet, så jeg var sikker på, det bare var nogle af mine drengevenner, der lavede sjov. Pludselig slukkede lyset, og vandhanen begyndte at løbe. Jeg blev megabange og løb grædende ud til mine venner. Så fandt jeg min mobil frem, som havde ligget skjult mellem noget tøj. Inde i beskeder var der skrevet i en tom besked: "Savner dig…" Mine venner sagde, at det ikke var dem, det havde gjort det, fordi de slet ikke vidste, hvor min mobil lå henne…
Stephanie

Læs også: 10 gyserfilm du skal se?

SPØRGELSET VINKEDE TIL MIG
Min søster og jeg var alene hjemme i tre dage. En aften havde min søster sin kæreste på besøg, og de sad på hendes værelse, mens jeg var i køkkenet i gang med at lave pizza. Pludselig så jeg en mand sidde på trappen tæt på mig. Jeg tænkte, at det bare var noget, jeg bildte mig ind, og tænkte ikke mere over det. Senere på aftenen sad jeg alene på mit værelse og så Paradise Hotel. Pludselig blev min taske slæbt hurtigt hen over gulvet, og mit fjernsyn væltede. Jeg blev virkelig bange, men prøvede at være rolig. Men så så jeg en mand sidde på min stol og vinke til mig. Jeg skreg op, og min søster kom ind for at se, hvad der var galt. Først troede hun ikke på, hvad jeg havde oplevet, men pludselig smækkede døren i bag hende, og vi skreg op. Hele den nat sad vi alle sammen i stuen og så Disney Channel for at berolige os selv!
Pigen, der aldrig er alene hjemme igen

ÅNDER I SUPERMARKEDET
Min uhyggelige oplevelse skete for ikke særlig lang tid siden! Jeg var på arbejde i et supermarked, og jeg sad i kassen. Det var sent om aftenen, og der var ingen kunder i butikken. Lige pludselig begyndte døren, der ellers kun åbner, når der er nogen, der går tæt på den, at åbne. Og den blev ved med at åbne og lukke, åbne og lukke - uden at der kom nogen ind i butikken. Efter jeg havde samlet mod, besluttede jeg mig for at gå hen for at se, om der stod nogen, eller om der var noget galt med døren. Men da jeg gik hen mod den, skete der noget mærkeligt! En masse kurve, der var stablet ved siden af døren, væltede ned over mig! Det var ikke bare tilfældigt!
Emilie

Læs også: Harry Styles' nye hus er hjemsøgt!

SOV I SENG MED ET SPØRGELSE
Jeg tror på spøgelser, og jeg tror, at mit hus er besat af et eller andet, fordi der altid sker en masse mærkelige ting - og der, hvor der sker mest, er på mit værelse. For eksempel vågnede jeg en nat og følte mig mast, og det føltes, som om der lå en kold krop op ad mig, der trykkede mig op mod væggen. Jeg kunne også ligesom mærke en ånde mod min nakke. Jeg kunne ikke bevæge mig, selv om jeg kæmpede kraftigt, og da jeg endelig fik vendt mig om, hørte jeg et bump og et støn fra gulvet. Og jeg så en hvid skikkelse bevæge sig. Jeg greb ud efter min mobil for at lyse mod skikkelsen, men jeg kunne ikke se nogen person. Jeg kunne kun se, at skikkelsen var forsvundet, uden at min dør var blevet åbnet eller lukket. Efter den nat har jeg prøvet flere gange, når jeg er vågnet op efter et mareridt, at det føles, som om der er en, der nusser mig beroligende på kinden - men jeg kan aldrig se nogen…
Laila

I galleriet kan du læse om stjerner, der har set spøgelser!

Stjernerderharsetspøgelser

Calum fra 5 Seconds of Summer boede engang i en gammel lejlighed, hvor der var spøgelser. Han vågnede mig om natten og så en uhyggelig figur ved sin seng. Argh!
Ariana har haft en vildt uhyggelig oplevelse på en kirkegård, hvor hun tog et helt normalt billede, men da hun så på billedet bagefter, var der pludselig to ansigter på det! Hun skyndte sig at tweete oplevelsen til sine fans, som du kan læse her.
Studiet, hvor Lorde indspiller sin musik, er hjemsøgt! Hun mener, at man kan høre spøgelset på optagelserne.
Miley og hendes søster overnattede på et tidspunkt i en lejlighed i London, hvor badeværelset var hjemsøgt. Hanen i bruseren drejede af sig selv, mens søsteren var i bad, og Miley så en lille dreng kigge på hende på badeværelset.
Kesha har i et interview med Ryan Seacrest fortalt, at hun har haft nogle sexede oplevelser med et spøgelse. Hmm…
Jennifer har ikke set et spøgelse, men hun er vildt bange for dem. Nogle gange tør hun ikke vaske sit ansigt, fordi hun er bange for, at hun vil se et spøgelse, når hun kigger sig i spejlet. Måske skal hun holde en lille pause fra gyserfilmene?
Da Tyler flyttede til Los Angeles, boede han i en gammel lejlighed, der viste sig at være hjemsøgt. Skabene åbnede af sig selv, og han følte tit, at der lå nogen i sengen ved siden af ham. Creepy!
Demis barndomshjem i Texas er hjemsøgt af en lille pige! Hun har haft besøg af en synsk, der fortalte hende, at pigen hedder Emily. Demi så tit pigen i sit skab, og da hun var tre, fortalte hun sin mor, at hun legede med pigen.
Da Katy optog en reklame for sin parfume, kiggede hun i et spejl og så en vred mand med et stort overskæg. Der var ingen andre, der så manden, men Katy var skræmt fra vid og sans.
Bellas hus er hjemsøgt, ligesom Demi Lovatos. Hun har tit set en mystisk sølvagtig dame svæve forbi. Uuh!
Lucy har et spøgelse i sit hjem, som tit tænder for kaffemaskinen. Måske spøgelset bare er lidt træt, Lucy?