Mad & opskrifter

Lækkert bageudstyr

Af Stine Kærsgaard 17. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om at lave donuts, hjertekager eller pynte dine kager med glimmer eller sommerfugle? Find det perfekte bageudstyr her!

OBS: Denne artikel indeholder affiliate-links (pssst… hvis du ikke ved, hvad det er, kan du læse om dem lige her).

Selv om smagen er det vigtigste, når man bager, er udseendet NÆSTEN lige så vigtigt. Derfor er det altså fedt at have noget godt bageudstyr, så kagerne bliver så flotte som muligt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bag lækre croissanter

Hvis du gerne vil imponere dine veninder eller din familie med dit bagværk, så er det en god idé at få styr på redskaberne som det første. Find noget supersejt bageudstyr i vores affiliate-galleri her.

Lækkertbageudstyr

Det er dejligt at have bageforme i forskellige størrelser. Den samlede pris for de her tre forme er 129,95 kroner. Find det her!
PR, affiliate
ELSKER du også donuts? Med bageformen her kommer dine donuts til at se megaprofessionelle ud! Find den her til 109,95 kroner.
PR, affiliate
Hvis du ikke har lyst til at bage dine donuts i forme, kan du også bruge en donut-udstikker. Den her koster 89.95 kroner, og du kan finde den her!
PR, affiliate
Hvis du gerne vil lave flotte blomsterkager, så er den her silikoneform til 179,95 kroner perfekt. Det er også ret cool, at du kan lave 24 kager på én gang! Find den her!
PR, affiliate
Hvis du laver muffins er flotte forme et musthave! Her er 60 stk. med flotte, lyserøde tulipaner til 39, 95. kroner. Find det her!
PR, affiliate
Hvorfor ikke give sine kager lidt glimmer?! Her er limeglimmer til 29.59 kroner, og det fås også i lilla grapeglimmer. Find det her!
PR, affiliate
Festen behøver ikke at stoppe her! Du kan også pynte dine kager med de her spiselige dekorationssommerfugle. Du kan få 12 stk. her til 34,95 kroner. Find det her!
PR, affiliate
Hvis du gerne vil lave den ultimative sommerkage, så kan du finde en stor sommerfugle-bageform til 149.95 kroner her!
PR, affiliate

MestLæste