Det sker

Ideer til efterårshygge med familien

Af Stine Kærsgaard 2. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan efterårshygge med din familie? Vi har samlet de bedste ideer her!

Der er faktisk en del hyggelige ting, man kan lave, når det bliver efterår. Det fede ved efteråret er også, at det lige pludselig bliver lidt mere okay bare at blive indenfor. Aaah.

Læs også: Ideer til sjov venindehygge 

Vi har samlet ti hyggelige ting, som du kan lave med din familie, men også alene eller med dine veninder, her i efteråret. Tjek dem ud i galleriet:

Ideertilefterårshyggemedfamilien

Efteråret er en årstid, der egner sig godt til at spille spil sammen med sin familie. I kan både hygge jer med de gammeldags brætspil eller hoppe op af sofaen og udfordre hinanden i forskellige Nintendo Wii-discipliner.

Selv om det ikke er specielt socialt at læse, kan det sagtens være hyggeligt at samle hele familien i stuen til et par timers fælleslæsning. Så kan man selv bestemme, om man vil læse en krimi, chick-litt, avis … eller Vi Unge!

Er I mere til at se film, kan I også undersøge, om der går en film i biografen, I alle har lyst til at se. En regnfuld eftermiddag i et varmt biografsæde sammen med familien er slet ikke tosset – og slet ikke, hvis der er popcorn, cola og slik involveret!

 

Det er fedt med DIY-projekter, når man sidder indenfor og kan høre regnen og blæsten, der slår mod vinduet. Køb perler, og lav jeres egne armbånd, lav keramik, mal med vandfarver eller køb en malebog. Der er nok projekter at kaste sig over. I skal bare finde ud af, hvad I synes, der er sjovest.

 

I kan også bage en kage. Prøv for eksempel med en gammeldags æblekage med rasp og flødeskum … Mmh, den er virkelig undervurderet!

Når det er koldt udenfor, er det skønt med varme drikke. Lav forskellige te-varianter sammen, som I kan nyde godt af resten af vinteren. I kan for eksempel kaste jer ud i de her varianter.

Med efteråret kommer jo også Halloween! Afsæt en lørdag eller søndag til at lave seje græskarlygter. I kan konkurrere om, hvem der laver den mest uhyggelige lygte!

Tag din mor eller far med i et af landets storcentre. I kan se på nye vinterjakker og støvler – og så selvfølgelig spise en god frokost sammen, når I får brug for en shoppepause.

Noget, der er virkelig hyggeligt, når man er sammen med sin familie, er at se på gamle billeder. I kan både se på billeder fra da, dine forældre var små eller på billeder, der bare er nogle få år gamle. Man får sig næsten altid et godt grin!

 

Det er et must med en gåtur i skoven, når det bliver efterår! Bladene bliver gule, røde, orange og brune, og det er simpelthen på smukt. Gå en lang tur sammen, og spis lune boller, når I kommer tilbage – så kan dagen næsten ikke blive bedre!

MegetMere