Mit liv

Ideer til sjov venindehygge

Af Line Sølvhøj Jensen 20. oktober 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du ingen penge til at lave noget sjovt? Fortvivl ikke! Her får du en masse ideer til, hvad du kan lave af gratis ting sammen med din veninde.

Der findes masser af sjove ting, som dig og din veninde kan lave sammen, som ikke koster noget. Vi har samlet nogle ideer til, hvad I kan lave af gratis ting. Se med her!

Sov sammen
Tilbring hele ferien sammen, så I skiftes til at sove hos hinanden. Det er tophyggeligt, og så føles det jo lidt som om, at I er på ferie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Værelses-makeover
Start med et af jeres værelse og sæt det fuldstændig i stand. I kan male væggene, flytte rundt på tingene eller måske bytte nogle af jeres ting, så I får nye ting på værelset. Når I har fikset det ene værelse, så går I selvfølgelig i gang med det andet.

Filmmaraton
Find alle jeres yndlingsfilm frem og hold filmmaraton. Det er megahyggeligt, og en god måde til at slå tiden ihjel på, hvis det er dårligt vejr udenfor. Få ideer til film, I kan se her.

Byt tøj
Tøm jeres klædeskab og få sorteret ud i tøj, sko og accessories. Der er sikkert meget, I ikke bruger, og som I kan bytte med hinanden. Så kan I hver især få nyt tøj, uden at det koster noget.

Udhul græskar
Det er altså ret hyggeligt at lave græskarhoveder. Lav søde, sjove og uhyggelige græskarhoveder, som I kan udhule og sætte lys i.

Bag lækre croissanter
Croissanter er superlækre, og de kan spises til både morgenmad eller hvis man er lidt lækkersulten. Gå på opdagelse i køkkenet og hold en bagedag sammen med din veninde. Find opskrifter på croissanter her.

Tag i skoven
Er det ikke mange år siden, at du har været i skoven? Tag godt med tøj på og tag din veninde med i skoven. I kan gå en lang tur, samle kastanjer og snakke om lækre fyre. Bagefter skal I selvfølgelig hjem og have varm kakao!

Lav jeres egen blog
Drømmer I om at have en blog? Så brug efterårsferien på at lave jeres egen blog. I kan jo lave den sammen og skrive om, hvordan det er at være veninder og hvordan man plejer et venskab. Få råd til, hvordan I laver en blog her.

Nye frisurer
Øv jer på at lave en masse forskellige frisurer. I hverdagene har I sikkert ikke tid til at eksperimentere med forskellige måder at sætte håret på, så find hårnåle, hårlak, krøllejern og glattejern frem og lav så jeres egen frisørsalon derhjemme.