aften
Det sker

Hvad skal jeg lave i aften?

Af Julie Lund Mikkelsen 3. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når det bliver aftenen, skal der da hygges max! Her er nogle tips til, hvordan din aften kan blive endnu mere nice!

Alt er bare lidt hyggeligere, når det bliver aften! Vi har samlet en række sjove ting, som du kan lave, når mørket har sænket sig.

Hold en spilaften
Er der noget hyggeligere end at spille brætspil med veninderne? Aftal, at I tager et spil med hver, og disk så op med masser af slik og sodavand. Max hygge!

Forkæl dig selv
Om aftenen har du god tid til at stresse helt af. Læg en god ansigtsmaske, tag et fodbad og giv dig selv en manicure. Så er du også toplækker dagen efter.

Gå en tur
Der er noget helt specielt ved at gå en tur, mens det er ved at blive mørkt. Lydene er anderledes, og luften føles friskere! Nice!

Se en gyserfilm
Smæk en gyserfilm på, sluk alle lys i værelset, og kryb så godt ned under dynen! Det kan anbefales at have en veninde eller en sød fyr ved siden af, som du kan holde i hånden, når det bliver liiidt for uhyggeligt!

Læs også: Jeg keder mig, hvad skal jeg lave?

Bag en kage
Er en lækker kage ikke lige det, man har allermest lyst til, når man skal hygge sig om aftenen? Det er aldrig for sent til at smække en kage sammen!

Øv dig på makeuppen
Hvordan er det nu lige, man laver de perfekte smokey eyes? Eller får flotte, røde kysselæber? Find tutorials på YouTube og kig i dine gamle Vi Unge-blade og på viunge.dk for at få masser af inspiration. Så har du helt styr på det inden næste fest.

Vær krea
Om aftenen er du mere afstresset, og så rammer kreativiteten dig sikkert lettere. Mal et billede, skriv et digt eller giv dit værelse en nice makeover!

Læs også: 10 ting du kan lave, når du keder dig!

Planlæg dit outfit
Er du også en af dem, der altid har tøjkrise om morgenen? Argh! Bare rolig, om aftenen har du god tid til at planlægge, hvilket outfit du skal have på dagen efter! Prøv at sammensætte forskellige ting for at finde ud af, hvad der fungerer.

Herunder kan du læse, hvad stjernerne laver, når de keder sig!

Detlaverstjernerne,nårdekedersig

Er din kæreste en sovetryne? Så har du sikkert prøvet at kede dig, mens han ligger og snorker! Når det sker for Perrie Edwards, så redder hun situationen ved at give Zayn Malik en smuk manicure!

Føler du, at du har set alle de gode film på Netflix? Gør som Ariana Grande, og kast dig ud i gamle klassikere som ”Ingen er fuldkommen” og ”Breakfast at Tiffanys”.

Når du keder dig, kan noget så enkelt som dit yndlingsmagasin og en kop te være din redning! Det er det i hvert fald for Ashley Benson.

Gør Bella Thorne kunsten efter, og øv dig i at lave de perfekte katteøjne!

Går du rundt med en lille designer i maven? Det gør Cara Delevingne, og derfor kaster hun sig over symaskinen, når hun keder sig!

Hvis du keder dig, så gør som Demi Lovato, og tag et sjovt selfie. Det vil med garanti få dig til at smile!

Okay, du skal kede dig ret meget, for at Kendall Jenners kedsomhedstrick frister. Hun bygger nemlig korthus, når hun keder sig!

Det er så hyggeligt at slappe af med en god bog. Det synes Lauren Conrad også, så bogreolen er hendes redning, når hun keder sig.

Lena Dunham elsker at hyggeputte med sin søde hund. Det er så hyggeligt at putte med en blød, sød ven, så hvis du har et kæledyr, har du også en perfekt sovepartner!

Gør som Lucy Hale, og kast dig ud i flot nail art når du keder dig – på fødderne!

Gør som Alexa Chung, og øv dig i at tage det helt perfekte selfie. Det kræver måske 50 forsøg, men det er det hele værd, når du finder den helt perfekte pose!

Drop kedsomhed, og red din hud på samme tid! Plej dit ansigt med en lækker maske som Miranda Kerr.

Meditation er godt for både krop og sind. Næste gang du keder dig, så øv dig i at tømme dit hoved for tanker og slappe helt af. Det virker for Selena Gomez.

Er du sammen med en veninde, og ved du ikke, hvad I skal lave? Gør som Taylor Swift og Kelly Osbourne, og bag en lækker kage! Bonussen er, at I bagefter kan spise kagen!

MegetMere