Sådan planlægger du din Blå Mandag
kærlighed

Hold Valentine’s Day med din veninde

Af Line Sølvhøj Jensen 8. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Her får du ideer til, hvordan du får en megahyggelig Valentine’s Day, selv om du ikke har en kæreste.

På søndag den 14. februar er det den store kærlighedsdag! Men selv om du ikke har en kæreste, så kan du altså stadig godt fejre Valentine's Day. Du kan nemlig bare fejre dagen sammen med din veninde og få en megahyggelig tøsedag.

I mange lande sender man kærestebreve eller små gaver til den, man holder af, på Valentine's Day. Men der er jo ingen, der har sagt, at det skal være ham, du er vild med, som der skal forkæles. Hvorfor ikke bruge dagen på at forkæle din veninde og fortælle hende, hvor meget du egentlig holder af hende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lav den perfekte tøsebrunch.

Hvad kan I lave på Valentine's Day:

• Du skal selvfølgelig skrive et megasødt kort eller brev til din veninde, hvor du fortæller hende, hvor meget hun betyder for dig, og hvorfor hun er den helt fantastiske veninde, som hun er. Hun bliver helt sikkert vildt glad!

• Lav en superlækker brunch, så I kan starte dagen med nogle lækre muffins, skønne smoothies og en masse frugt. I kan jo se jeres yndlingsfilm imens, eller måske se billeder fra de mange sjove oplevelser, I har haft sammen.

• Hvad med at bruge dagen på rigtig at forkæle jer selv? En tur i kurbad er altid skønt, og så kan I jo give jeres negle en makeover bagefter eller øve jer i at lægge en superflot makeup.

• Gå en tur i Blockbuster og lej alle de film, som jeres yndlingsskuespiller er med i. Ville det ikke bare være skønt at tilbringe Valentine's Day med for eksempel Robert Pattinson, Taylor Lautner eller en anden hottie?

Læs også: 111 gode venindefilm.

• Hvad kan dig og din veninde godt lide at lave sammen? Hvis I dyrker meget motion, så kan I jo bruge dagen på at prøve en masse forskellige sportsgrene. Hvis I mere er til at sludre og hygge derhjemme, så kan I jo bage en masse lækre kager, som I kan hygge jer med bagefter.

• I kan lave en lækker frokost sammen, og ellers kan I jo tage på en hyggelig café og måske tjekke de søde fyre ud. I kan finde ideer til, hvordan I laver en lækker frokost her.

MestLæste