

Bag lækre morgen-muffins
De lækre morgen-muffins er faktisk slet ikke rigtige muffins. De er nemlig nogle sunde og grove morgenboller, som du også kan spise til frokost eller mellemmåltid.
Det skal du bruge:
(12-16 stk.)
25 g gær
4 dl varmt vand
4 spsk. honning
1 tsk. salt
¼ dl ekstrajomfruolivenolie
300 g groft speltmel
75 g hvedemel
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Læs også: Sund morgenmad, der smager af dessert
Ekstra:
100 g hakket, mørk chokolade
100 g hakkede valnødder
50 g hasselnøddeflager
50 g mørke rosiner
50 g hakkede dadler
smør eller olie til formen
Sådan gør du:
Opløs gæren i vand og tilsæt honning, salt og olie. Rør begge slags mel i dejen, indtil den bliver ligesom havregrød.
Put derefter chokolade, valnødder, hasselnødder, rosiner og dadler i. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 45 minutter.
Smør en muffinform eller papirmuffinforme, og fyld dejen cirka halvvejs op i formen. Lad dem hæve i 20 minutter, og bag dem ved 185° i cirka 15-20 minutter.
Herunder kan du læse alt, du skal vide om morgenmad!
Altduskalvideommorgenmad






Læs mere om
MestLæste


Denne sandal-trend kommer til at være din go to hele sommeren

Hvad betyder det at være woke?

Nye besties? Mads Mikkelsen og Millie Bobby Brown stjal rampelyset

Er du træt af din My AI på Snapchat? Sådan fjerner du den
