Mit liv

Hjælp! Jeg slog en prut foran alle

Af Redaktionen 20. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du ladet en lille vind sive? Ups! Se her, hvad du kan gøre i situationen.

Det er jo noget af det mest naturlige at slå en prut, men derfor kan det altså godt være VIRKELIG pinligt, hvis man kommer til at gøre det i klassen eller foran en masse mennesker, som måske ikke lige er ens familie eller BFF. Man hvad gør man egentlig, hvis man bare ikke kan holde på den og kommer til at slå en prut? Læs de fem scenarier herunder:

1. Vær ærlig

Vi prutter ALLE sammen, og det ved både du og de mennesker, du er sammen med. Faktisk kan det være helt befriende, hvis en person siger: ”Sorry, det var mig, der pruttede”, for det er jo egentlig bare sjovt, og det løfter stemningen. De fleste vil helt sikkert tænke: ”Åh, jeg kender det godt”.

2. Løb for livet

Står I i en gruppe, og begynder det pludselig at lugte, fordi din mor lavede en seriøs kål-ret aftenen før, så er det en god idé at komme væk! Du skal selvfølgelig ikke smutte på en alt for tydelig måde, for så er alle klar over, at du er pruttens ejermand, men du kan jo lige tage et par skridt væk fra gruppen, vende dig om og så spæne, når ingen kigger.

Læs også: Førstehjælp til luft i maven

3. Begynd at hoste

Var der lyd på, da du kom til at prutte? Så er det bare med at lade som om, at du har fået et voldsomt hosteanfald. Måske kunne du mærke prutten komme snigende, så du allerede begyndte at hoste, før du slap en vind, men ellers skal du bare give den gas (ha ha) med hakken og hosten, så ingen lægger mærke til prutte-lyden.

4. Kig på sidemanden

”Okay, hvem slog lige en prut?”, spørger du og kigger rundt på de mennesker, du er sammen med. Det er vildt ledt at udpege en bestemt, når det nu faktisk er dig, der er skyldig, men du kan jo sagtens kigge lidt rundt, så du gør opmærksom på, at det i hvert fald IKKE var dig. Pas dog på med at sige det før, de andre overhovedet har opdaget, at der er en prut i luften, for så er du altså busted.

Læs også: Sådan kommer du ud af en pinlig situation

5. Lad som ingenting

Har I gang i en spændende samtale, da du lige kom til at prutte? Bare snak videre. Lugten er jo væk lige om lidt, så du kan bare fortsætte samtalen, og så er der nok heller ikke nogen, der mistænker dig, når du ligner og lyder som en, der har alt andet end prut på hjernen. 

Herunder kan du læse nogle af stjernernes pinlige historier!

Stjernernespinligstehistorier

- Mine bukser revnede engang, da jeg skulle lave et fotoshoot, hvor jeg skulle lave hoppende poseringer. Jeg hoppede og følte pludselig en kold vind. Det var kun en lille revne, så jeg var sådan lidt: ’Hvad så nu? Jeg klarer det, ingen ser det alligevel, det er jo bag på. ’Jeg fik taget endnu et billede, og mine jeans revnede nærmest midt over! Der var faktisk to separate bukseben til sidst. De viste mig billedet bagefter, og man kunne se trådene flyve rundt. Det var forfærdeligt, har Zendaya fortalt.
- Jeg havde lige fået mit kørekort, og så skulle vi til middag med min kærestes (nu ekskæreste, red.) familie. Han sagde til dem: ’Lucy er en elendig bilist! Hun rammer alt!’ Jeg forsvarede mig selv og insisterede på, at det ikke var rigtigt. Men samme aften, da jeg skulle hjem, bakkede jeg lige ind i hans tantes helt nye bil. Min kæreste udbrød: ”Se!”, og jeg føler mig stadig ydmyget den dag i dag, har Lucy fortalt.
- Jeg sneg mig ind i en piges hus, da jeg gik i high school. Hendes mor kom ind, mens vi lå i hendes seng, og så gemte jeg mig under lagnerne, men mine fødder stak ud i fodenden. Hun sagde bare: ’Du ved godt, jeg kan se dine fødder, ikke?’, fortæller Jason Derulo om sit pinligste øjeblik.
-Engang da Harry og jeg stod på ski sammen, kom en dreng og en pige hen med et kamera. Vi gik ud fra, at de ville spørge os om et billede, så vi stod der med armene om hinanden helt klar til billedet. De sagde: ’Nej, vi vil bare gerne have, at I tager et billede af os!’ Det var så pinligt, har Louis Tomlinson fortalt.
- Min værelseskammerat havde lige vasket trægulvet i vores hus, men hun havde glemt at fortælle mig det. Jeg er super klodset, så da jeg gik ind i stuen, gled jeg og faldt. Jeg brækkede faktisk mit ben!, har Demi Lovato fortalt om sit pinligste øjeblik.
- Jeg står foran 43.000 mennesker på et stadium! 20 sekunder inden jeg skal kaste, finder jeg ud af, at det er min yndlingsspiller på holdet, der skal gribe. Mine nerver slår ind, og jeg tænker: ’Åh gud, bare kast bolden’. Jeg tager tilløb og prøver at se prof ud, og så kaster jeg bolden direkte ned i jorden. Jeg faldt bare ned på knæ af skam. Jeg har oplevet mange pinlige ting i mit liv, og det her var uden tvivl det pinligste øjeblik i mit liv, fortæller Josh.
- Da jeg var ved at lære, hvordan man står på ski, havde jeg ikke rigtig kontrol over det – slet ikke, når det kom til at bremse! Jeg fik fart på ned ad bjerget og bragede lige ind i en kvinde! Hun flippede ud, men hun gjorde mit styrt lidt blødere, fortæller Bridgit om sit pinligste øjeblik.
- … Jeg fik vist ikke tjekket mine lommer, inden jeg gik ned af den røde løber, men det gør jeg altid fra nu af, fortalte Zac Efron efter at have tabt et kondom på den røde løber foran rigtig mange fotografer. Ups!
- I står kun op, fordi jeg faldt på vej op ad trapperne, og det er virkelig pinligt, men tak, sagde Jennifer Lawrence i sin Oscar-takketale, efter hun faldt på vej op efter sin pris.
- Det eneste, man kan gøre efter sådan noget, det er at grine af sig selv … Grine virkelig meget, fortalte Justin Bieber, efter han løb ind i en svingdør (som selvfølgelig blev optaget på film).
Selenas pinligste øjeblik er fra dengang hun og Justin Bieber var kærester. Lige pludselig var de nemlig på storskærmen til en fodboldkamp, og så skal man kysse.

- Jeg troede sådan noget var sjovt, og at det kun skete for søde, ældre par, men så lige pludselig kiggede vi op og så os selv på skærmen. Det var så akavet og så underligt. Jeg mener, man er jo tvunget til at kysse, ikke?
Da Perrie Edwards’ store idol, Katy Perry, gav hende et kompliment, blev hun helt forvirret og fik svaret helt hen i vejret.

- Katy Perry roste mit hår ved at sige: ’Jeg elsker dit hår, jeg har faktisk et billede hængende på min computer’. Jeg svarede bare: ’Nu bliver jeg dårlig’. Det var det eneste, jeg sagde. Hvor pinligt er det ikke lige? Jeg håber, jeg får en anden mulighed for at vise, hvor sej jeg egentlig er, fortæller Perrie om sit pinlige øjeblik.
- Da jeg var syv, kildede en pige mig, som jeg virkelig godt kunne lide, og så tissede jeg i bukserne. Hun grinede bare af mig, for hun var ældre end mig, og jeg græd, det var forfærdeligt. Jeg kunne virkelig godt lidt hende, og så ødelagde jeg det hele for mig selv, fortæller Liam Payne.
- Jeg havde sådan et par drengede bikini-shorts på i en vandpark med min familie. Vi havde rutsjet i flere timer, da min svigerinde pludselig spærrede øjnene op og sagde: ’Din underdel er fuldstændig gennemsigtig!’ Der var ingen håndklæder i syne, så jeg farede rundt på resortet som en skør person og prøvede at dække min numse. Det var så akavet, fortæller Jeannette.
-Jeg skulle spraytannes for første gang inden et fotoshoot. Som den begynder, jeg er, troppede jeg op uden underbukser på! Så jeg stod der – fuldstændig nøgen – foran den her dame, der sprayede mig brun, og det føltes som tøris, og en fan der pustede på mig. Der er ingen af de to ting, der er rart dernede. Det var en af de pinligste oplevelser i mit liv, har Tyler fortalt.

Læs mere om

MegetMere