Mit liv

Hjælp! Jeg er upopulær

Af Luise Gregersen 6. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du nogensinde følt dig udenfor eller tænkt, at du ikke er populær nok? Så er du ikke alene! Læs med her, og få gode råd til, hvordan du bliver glad igen.

Hvis du bliver mobbet, holdt udenfor eller bare føler, du bliver ignoreret, så har du sikkert prøvet at føle dig upopulær. Af en eller anden grund går mange og tror, at hvis de bare var populære, så ville deres liv være meget bedre. Så enkelt er det altså ikke!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan får du mere girl power

Du er god nok
Måske har du prøvet at være misundelig på de populære piger i klassen, og tænkt, at du ikke er god nok, fordi du ikke er lige så populær som dem. Men det holder altså ikke! Du er nemlig megasej, præcis som du er!

Vær ærlig overfor dig selv
Det værste, du kan gøre, er at prøve at lave om på dig selv for at blive mere populær. De allersejeste mennesker er dem, der tør være helt sig selv.

Læs også: Sociale medier: Er du bange for at gå glip af noget?

Husk dem, du holder af
Hvis du ikke føler, du har nok venner, så husk på, at en enkelt god veninde, mor eller søster, som du kan snakke om alt med, er meget mere værd end en hel masse folk, som kun kender dig overfladisk og ikke holder af dig.

Tag også testen: Hvem er du i skolen?

Husk altid på de her ting, hvis du føler dig upopulær:
- Det er altid den "upopulære" pige i teen-film, der er den allersejeste!
- Hvis folk ikke kan lide dig for den, du er, så er de ikke vigtige!
- Det er langt vigtigere, at dem, der betyder noget for dig, kan lide dig, end at andre ser dig som populær.
- Din popularitet i skolen vil ikke påvirke resten af dit liv. Promise!

Husk også, at uanset hvor upopulær, du tror, du er i skolen, så bliver det altså meget bedre med tiden! Du tror måske ikke helt på det, men så se bare de her seje stjerner, der var upopulære i skolen:

Lena Dunham fra "Girls"
Demi Lovato
Kristen Stewart
Zac Efron
Rihanna

Se flere seje stjerner, der blev mobbet i skolen i galleriet!

Stjernerdererblevetmobbet

- Jeg skiftede skole meget, da jeg gik i de mindre klasser, fordi pigerne var onde. Jeg blev blandt andet bedt om at dele invitationer ud til en fødselsdagsfest, jeg ikke var inviteret til, har Jennifer Lawrence fortalt om sin barndom til The Sun.
Demi blev mobbet ustandseligt af sine klassekammerater, hvilket førte til, at hun udviklede bulimi.
- Jeg blev mobbet, fordi jeg ikke spillede fodbold, men interesserede mig for musik og kunst. Men jeg vil gerne sige til de unge personer, der bliver mobbet og føler sig dårligt behandlet, at alt det, som folk gør grin med om dig, eller det, som får dig til at føle dig mærkelig, er det, som kommer til at gøre dig sexet, når du bliver voksen, har Justin sagt i Ellen.
- Jeg havde store øjne, store læber og store ører, og det blev der konstant lavet sjov med. Jeg kom altid grædende hjem fra skole, siger Mila til Daily Mail.
- Jeg lignende en dreng, indtil jeg blev 15 år. Jeg gik med min brors tøj, og jeg barberede ikke mine ben, og det var der mange, der gjorde grin med.
- Jeg blev mobbet hvert eneste sekund i folkeskolen, og de forsøgte at pille mig ned på grund af min energi. Men det gør en stærkere at vende den anden kind til og gå den anden vej, har Selena Gomez fortalt til cleveland.com.
- Jeg fik slået to fortænder ud af en fra sjette klasse, da jeg gik i første, og der blev kastet æg på mit hus. Jeg hadede skolen, jeg havde ingen venner der, og jeg passede bare ikke ind, har ”One Tree Hill”-stjernen fortalt.
- Jeg blev mobbet af nogle store, hårde piger, og jeg var bare lille mig. De smed mig ind på toilettet på skolen, og låste mig inde. Jeg bankede på døren, indtil mine hænder gjorde ondt. Men ingen kom. Jeg tror, jeg sad derinde en time, fortæller Miley Cyrus i sin bog ”Miles To Go”.
"Harry Potter"-stjernen droppede eftersigende ud fra universitet på grund af mobning. Hver gang hun svarede på et spørgsmål, skulle hendes klassekammerater have sagt ”tre point til Gryffindor”, for at gøre grin med hendes rolle i filmen.
- Jeg blev tævet i skolen, da jeg var yngre. Jeg var selv lidt af en idiot, men jeg synes alligevel, det var uprovokeret, når de angreb mig. Det startede fordi, de ikke kunne lide, at jeg opførte mig som en skuespiller, har Robert Pattinson sagt til Parade Magazine.

MestLæste