Her er læsernes hemmeligheder om deres veninder. Måske kan du hjælpe og give et svar på problemerne i kommentarfeltet nedenunder.

"Jeg er blevet forelsket i min bedstevenindes kæreste, og vi har kysset og været tæt på at gå i seng med hinanden! Jeg tør ikke fortælle hende det…"

"Min veninde går mig virkelig på, fordi hun altid skal brokke sig over bare den mindste lille ting!"

"Min hemmelighed er, at min veninde er døende og jeg har ikke nogen at fortælle det til, og det skulle bare ud!"

Prøv testen: Udnytter din veninde dig?

"Min bedste veninde er begyndt at være meget sammen med min søster. Min søster har noget kørende med en dreng, som min bedste veninde også godt kan lide. Og nu er hun hele tiden sammen med min søster for at blive set af ham, og så glemmer hun mig. Jeg føler mig megadum, når jeg bare står der tilbage. Jeg har selvfølgelig andre venner, men hun var min bedste veninde. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre eller sige til hende, for hun pisser mig af og irritere mig på så mange andre punkter. Jeg er skuffet over hende!"

"Jeg er jaloux på min veninde."

"Jeg hader inderst inde min allerbedste venindes veninde, både fordi jeg synes, at hun stjæler min bedsteveninde, men også fordi en dreng jeg kan lide, er rigtig gode venner med hende - faktisk næsten kærester."

"Jeg har løjet rigtig mange gange over for mine veninder, men igen har opdaget det endnu. For eksempel så har jeg to bedste veninder, men de hader hinanden. Jeg har sagt til dem hver især, at de var min bedste veninde, og de har stadig ikke opdaget det!"

Test dig selv: Kan du holde på en hemmelighed?

"Min veninde fortalte mig, at efter hun havde spist aftensmad, havde hun stukket en finger i halsen og brækket det hele op, og det skal lige siges, at hun ikke er tyk! Hun fortalte mig, at hun havde haft lyst til at gå ind på et toilet hele dagen for at gøre det. Jeg blev rigtig ked af det, over at hun havde det sådan, og jeg prøvede at sige til hende, hun skulle stoppe. Men hun har flere gange i skolen været på toilettet for at gøre det. Hun sagde tydeligt: DU MÅ IKKE SIGE DET VIDERE TIL NOGEN."

"Jeg har ingen venner!"

"Jeg er så træt af at have spildt min tid. Du var der jo ikke for mig, da jeg havde brug for dig. Du støttede mig ikke. Jeg troede du var min veninde."

"Min bedste veninde siger altid, at jeg er den sødeste, hun kender, men jeg ved godt, at det ikke passer. Jeg har selv set på, mens hende og et par andre piger bagtalte mig. Jeg er altid sød og rar ved hende, men indeni hader jeg hende."

Læs også: Hjælp, jeg savner mine veninder!

I galleriet kan du læse, hvordan du bliver en bedre veninde!

Bliv en bedre veninde