Ordet fjendinde findes vist ikke på dansk i virkeligheden, men det symboliserer det engelske udtryk "frenemy", som er en sammentrækning af "friend/ven" og "enemy/fjende". Desværre findes der rigtig mange, der udgiver sig for at være din ven, selv om du overhovedet ikke kan stole på dem.

Læs også: Sådan redder du venindekrisen

Hvis du er i tvivl, om du har en fjeninde, kan du se, om nogle af de her tegn passer på jeres forhold til hinanden. Du skal huske på, at din veninde - eller fjendinde - måske ikke vil dig noget ondt. Men hvis du føler, at hun hæver sig selv på din bekostning, eller ser dig som en konkurrent, kan det hurtigt ødelægge jeres forhold fuldstændigt.

Læs også: Sådan tackler du en fjeninde

Der skal selvfølgelig være plads til, dine veninder har en dårlig dag, og hvis I er uvenner en enkelt dag, betyder det heller ikke, at I er fjendinder. Men har du i lang tid haft en mistanke om, at du ikke kan stole på din veninde, kan du se her, om hun gør nogle af de her ting nedenfor. Hvis du kan genkende for mange af tegnene, kunne det altså godt tyde på, at du ikke har en sand veninde - men i stedet har en fjendinde.

Har du en fjeninde?