Mit liv

Gode veninde-nytårsforsætter

Af Line Sølvhøj Jensen 1. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har fundet ti nytårsforsætter, som dig og din veninde kan have sammen. Tjek dem ud her og få et supergodt veninde-år.

Du har måske givet dig selv et nytårsforsæt, som du skal overholde for, at dit år bliver supergodt. Men har du overvejet, om dig og din veninde skulle have et nytårsforsæt sammen, så jeres år bliver helt fantastisk?

Læs også: Sund inden nytår

Bliv inspireret til dig og din venindes nytårsforsæt her:

• Få renset luften mellem jer, så I ikke starter det nye år med at være sure over nogle ting, der er skete sidste år. Det er rart at få snakket ud om tingene, og så kan I virkelig starte på et nyt og friskt år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Hvis I begge to har en tendens til at spise liiiiidt for mange søde sager, så aftal at I skal hjælpe hinanden med at dyrke motion. Det er meget lettere at overholde, når I kan dyrke motion sammen, og det er da også meget sjovere, når man er to.

• Sæt grænser for, hvad I må og ikke må. Er det for eksempel okay, at din veninde er sammen med en fyr, du har kysset med? Og må I invitere andre veninder med, når I laver noget uden at spørge den anden? Lav nogle regler, så I aldrig går fejl af hinanden.

• Aftal at I altid skal følges hjem, når I tager hjem om aftenen. Det er mere sikkert at gå ude om aftenen, når I er to, og det er rart at vide, at man altid har en at følges med.

Læs også: Pas på din veninde

• I skal respektere hinanden, og det i hver især vil. Bare fordi din veninde vil noget, som du ikke vil, så betyder det jo ikke, at jeres venskab slutter. Og faktisk bliver et venskab stærkere af, at man giver hinanden plads og ikke bestemmer over hinanden.

• Støt hinanden - både når det går godt, men også når det går skidt. Man har brug for sin bedste veninde både i de gode og de dårlige tider, og det er rart at vide, at man altid har én, man kan komme til.

• I skal altid være ærlige over for hinanden, og I skal kunne sige jeres mening til hinanden, uden at den anden bliver sur. Hvis I kan være 100 % ærlige over for hinanden, så ved I også, at I altid kan stole på hinanden.

• Aftal at der ikke må komme jalousi imellem jer. Man kan godt blive jaloux over, at ens veninde har fået en kæreste, hun får bedre karakterer eller noget tredje, og det kan altså ødelægge venskabet. Aftal i stedet, at I kan snakke med hinanden om tingene.

Læs også: Sådan bekæmper du veninde-jalousi

MestLæste