Har du brug for lidt ekstra lommepenge, og ved du ikke, hvordan du kan komme til at tjene dem, inden du er fyldt 18 år?

Læs også: Guide: Få det perfekte fritidsjob

Bare rolig! Der er masser af fritidsjob, du kan få som ung teenager. Tjek bare listen herunder! Vi kan dog ikke skrive præcist, hvor gammel man skal være ved de forskellige, da det ændrer sig meget fra firma til firma.

Piccoline
Som piccoline vil dit job bestå i at gøre hverdagen nemmere for alle andre i et firma. Du skal eksempelvis hente kaffe, dele post ud eller rydde op efter møder.

Telefonsælger
Er du god til at sælge et produkt? Så kan et fritidsjob i telemarketings-branchen være noget for dig! Det kan for eksempel være som salg af abonnementer til telefoner, internet, aviser eller nogle helt andre produkter.

Babysitter
Kender dine forældre nogle, der har brug for en babysitter, bør det da være dig! Fordelen er, at det for meste kun vil være i weekenden, og du kan måske endda lave lektier nogen gange, hvis børnene sover.

Hundelufter
Fordelene er vist åbenlyse: En masse søde hunde og frisk luft - yay!

Læs også: Problemer med ansøgningen? Få hjælp her!

Biograf
Med et fritidsjob i en biograf kan du blive bedt om alt fra at gøre rent til at stå i butikken eller tjekke billetter inden filmene. Til gengæld kan du være heldig at se en gratis film af og til, og så lyder det da ikke dårligt at arbejde lige ved siden af en masse popcorn.

Promoter
Er du udadvendt og god til at sælge et produkt, kan du blive promoter for forskellige firmaer. Her kan du for eksempel blive sendt ud i forretninger med smagsprøver eller være omdeler af flyers og bannere på skoler og fritidsklubber.

Bageri
Friskbagte boller og gratis kage? Tjek! Et fritidsjob i et bageri har mange fordele, og gratis mad er bestemt en af dem.

Frugtplukker
Mangler du et sommerferiejob, kan du blive bær- eller frugtplukker af for eksempel jordbær eller hindbær. Jobbet kan også bestå i at samle grøntsager op eller at plante frø.

Bibliotek
Vil du gerne arbejde et sted, hvor der ikke er for meget larm, kan et bibliotek være det rette sted for dig. Her kan du blive bogopsætter.

Læs også: Stadig i tvivl? Tag testen, og find ud af hvilket fritidsjob du skal have!

Landbrug eller gartneri
Det er tilladt at have et let fritidsjob indenfor landbrug eller gartneri. Her kan du arbejde som assistent for en bondemand eller en gartner.

Rideskoler
Elsker du heste? Du kan blive ansat på en rideskole til fodring, udmugning og pasning.

Supermarkedet
Et af de mest populære fritidsjobs er stadig at arbejde i et supermarked - for eksempel som kasseassistent.

Dele aviser
Reklame- og avisomdeler er stadig et populært fritidsjob, og der er da også en klar fordel: Du får nemlig en masse frisk luft imens!

Rengøringsmedarbejder
Kan du lide at gøre rent? Der er mange firmaer, der søger unge som rengøringsmedarbejdere til at rydde op efter frokoster, fester, møder og lignende.

Mangler du selvtillid til at søge et fritidsjob? Få stjernernes gode råd om selvtillid herunder.

Stjernernes gode råd om selvtillid