Tøseaften med veninderne

Invitér dine bedste veninder til en hyggelig tøseaften med masser af lækre snacks og en stor bunke tøsefilm. Forkæl jer selv med ansigtsmasker, manicure og stakkevis af Vi Unge-blade!

Seriesjov

Når vejret er koldt og gråt, er der intet bedre end at gå i hi med en ny yndlingsserie. Heldigvis er der sæsoner nok af "Pretty Little Liars", "Gossip Girl" og "Vampire Diaries" til at få dig igennem hele ugen. Som ekstra bonus er serierne smækfyldt med overlækre fyre!

Læs også: Fredagsblog: Derfor elsker vi tøseserier

Modeshow i Aarhus

Går du rundt med en model i maven? Så tag med, når Unique Models og ILVA inviterer til modeshow og modelcasting i Aarhus. Castingen finder sted i ILVA i Aarhus og skydes i gang med et stort modeshow, hvor Uniques modeller viser lækkert tøj og sko fra blandt andet Vila og Bianco. Bagefter møder du modelagenterne og får taget billeder, før du får at vide, om du har det der skal til for at blive model hos Unique Models.

Bytteaften med tøserne

Har du et skab, der er propfyldt med tøj og alligevel aldrig noget at tage på? Dine veninder har garanteret det samme problem så hvorfor ikke holde en bytteaften, hvor I alle tager det tøj med, som I alligevel aldrig bruger? Selv om du er dødtræt af dine mønstrede jeans fra sidste år, kan det sagtens være, at en af dine veninder er helt vild efter at få fingrene i dem!

Kom i One Direction Heaven

Udnyt, at Tivoli fejrer Halloween og derfor har åbent i efterårsferien. Udover de mange (u)hyggelige efterårsaktiviteter parken har på programmet, kan du besøge den helt nye bod for Directioners, One Direction Heaven, hvor du kan købe masser af sejt 1D-merchandise. Du kan endda få din helt egen life-size papfigur af en de supersøde drenge fra bandet.

Læs også: Harry Styles på date med to heldige fans

Find det perfekte Halloween-outfit

Er du blevet inviteret til en Halloweenfest, men aner ikke hvad du skal klæde dig ud som? Tag en veninde under armen og gå på jagt efter det perfekte kostume. Genbrugsbutikker er som regel proppede med sjove og skøre ting, der med lidt fantasi kan laves om til en opfindsom udklædning!

Harry Potter på Fyn

Kom med, når Odense afholder Harry Potter-festival i efterårsferien. Vintapperstræde bliver forvandlet til Diagonalstræde, og på Fyns Kunstmuseum kan du besøge Dumbledores kontor og professor Nuttetruts tesalon. Du kan desuden opleve Hemmelighedernes Kammer, Hogwartsekspressen, deltage i en Quidditchkamp eller prøve kræfter med at skrive artikler til Profettidende!

Fordyb dig i en god bog

Brug ferien på at fordybe dig i en bog, der er lidt mere spændende end de kedelige bøger, du får for i skolen. Varm for eksempel op til premieren på "The Hunger Games: Catching Fire" ved at læse eller genlæse den fantastiske bogserie!

Læs også: De bedste bøger til efterårsferien 2013

Hvad skal du lave i din efterårsferie?