kærlighed

To do-liste til din scoremiddag

Af Stine Kærsgaard 30. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du mødt en sød fyr, og kunne du godt tænke dig at imponere ham med lidt lækker mad? Få den ultimative to do-liste til scoremiddagen her.

”Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave,” lyder et gammelt ordsprog. Hvis det virkelig forholder sig sådan, er det vist en god idé liiige at få styr på den der middag, som du har tænkt dig at lave til dit crush, når nu han kommer på besøg hos dig her i sommerferien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De bedste scorefilm

Udover at maden selvfølgelig skal være lækker, er der altså også en del andre ting, som er gode at få styr på. Klik dig igennem galleriet her, og få styr på det hele, før dit crush kommer til middag.

Todo-listetildinscoremiddag

Selv om der er tusind ting, du overvejer (HJÆLP, hvad skal jeg tage på?!), når dit crush kommer til middag, kan vi ikke komme uden om, at maden er noget af det vigtigste. Derfor er det en god idé at overveje i god tid hvad for noget mad, du kunne tænke dig at lave. Hvis du er lidt smart, vælger du en af de retter, som du har prøvet at lave mange gange før. Hvis du ikke har prøvet at lave mad før, kan du finde inspiration på viunge.dk her, hvor der ligger en masse skønne opskrifter.
Foto: Shutterstock

Læs mere om