forår
Mit liv

Det kan du lave i det dårlige forårsvejr

Af Clara Rørsig 29. april 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommer føles så langt væk lige nu! Men heldigvis har vi fundet nice ting at lave i det kedelige forårsvejr.

På trods af at kalenderen siger forår, er det stadig vildt koldt udenfor, og vejret er gråt og kedeligt. Vi havde ellers glædet os SÅ meget til solrigt forårsvejr, men selv om det blæser og regner, kan man jo heldigvis stadig hygge sig indendørs, mens vi håber på bedre vejr. Vi har samlet en masse idéer til, hvordan du får det bedste ud af det dårlige forårsvejr!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag i biografen

Det kedelige forårsvejr er perfekt til en tur i biffen! Der er heller ikke noget bedre end at krybe ind i biografens mørke og nyde en god film med slik, popcorn og sodavand, mens man lykkeligt glemmer alt om kulde og regn. Du kan tjekke trailerne ud på YouTube og arrangere en hyggelig bio-tur med dine forældre, dine veninder eller måske din flirt!

Læs også: Få det bedste forår ever

Serie-maraton

Hop ned under dynen og sæt din yndlingsserie på. Måske er det tid til et smut forbi Upper East Side? Du kan også invitere veninderne over, så I kan se serier sammen. Det er jo megahyggeligt! Så kan I jo også se, hvor mange afsnit I kan nå i træk.

Shopping-tur

Vejret er helt perfekt til at få opdateret garderoben med nyt og smart tøj! Hvis du gerne vil undgå kulde og regn, kan det være totalt hyggeligt at bruge en hel eftermiddag i dit lokale shoppingcenter sammen med veninderne. Så bliver det ikke meget bedre!

Hygge med læsning

Tænd lidt stearinlys, sæt dig godt til rette i sengen med et tæppe og nogle bløde puder og hyg dig med dit yndlingsblad Vi Unge! Du kan også klikke ind på viunge.dk og læse de nyeste artikler om stjernerne. Hvis du er vild med at læse bøger, kan du også gå i gang med en ny og spændende bogserie. Der er ikke noget bedre end at blive helt opslugt af en bog!

Læs også: Bliv forelsket i foråret

Forkæl dig selv

Det grå og triste forårsvejr er den helt rette anledning til at forkæle dig selv med hjemme-spa. Du kan forkæle din hud med en lækker ansigtsmaske, lægge en superflot lak på både hænder og fødder og give dit hår en lækker hårkur – skønt!

Fitnesscenter på værelset

Find nogle fede træningsvideoer på YouTube og sæt i gang! På den måde får du nemt og hurtigt dyrket lidt motion, og du vil med garanti have det meget bedre bagefter. Hvis du godt kan lide at danse, kan du også skrue op for din yndlingsmusik og fyre den af! Man bliver altid i bedre humør af at danse, og så kan du samtidig glemme alt om det dårlige vejr.

Herunder kan du læse, hvad du kan lave med din forårsflirt!

Detkandulavemeddinforårsflirt

Blomsterne er så småt begyndt at springe ud, og det betyder, at parkerne er virkelig smukke lige nu! Brug påskeferien på at gå en tur i en af dem. Køb eventuelt en sandwich og gør det enten som en spontan ting eller planlæg turen med tæppe og madpakker.
Dig og din flirt kan godt nyde forårets tidlige solstråler, mens I stadig er indenfor i varmen! Kog æg, rist noget brød og pres juice fra friske appelsiner. Smid så nogle puder og tæpper op i vinduskarmen (eller bare ved vinduet, hvis den er for lille til at sidde i.) Det er altså super hyggeligt!
Selvom vejret begynder at være bedre, er der ikke noget hyggeligere end at have en god serie, som man ser sammen. Prøv evtentuelt ”The Vampire Diaries”.
Hvis vejret er rigtig godt, så tag ud til vandet og gå en tur langs stranden. I kan måske tage forskud på baderiet ved at soppe i vankanten. Okay, lidt kliché, når i begynder at sprøjte vand på hinanden, men det er altså stadig sjovt og virkelig hyggeligt.
Uh, det er lidt et sats at tage på shoppetur, når I endnu ikke kender hinanden supergodt. Men netop når I shopper, kommer I tættere på hinanden og får snakket om en masse ting, da I kan lure hinandens stil og smag. Det er i øvrigt ikke hel dumt at vide lidt om hvad han kan lide til den dag, du skal ud og købe ham en fødselsdagsgave…
Det er måske en anelse for koldt til rigtig at nyde en is endnu. Men hvis I finder et godt spot med sol og læ, kan det faktisk godt minde om en hyggelig sommerdag.
Der er noget helt specielt fedt ved bare at ligge og lytte… Især hvis man ligger på siden og kan kigge på hinanden, imens man giver hinanden massage eller kysser.
Det bliver bare aldrig yt at se solnedgang, for det ER altså megaflot, når de rød-gule farver viser sig på himlen. Gå en aftentur og planlæg det, så I kan slutte turen af med at kigge op på himlen.
Forår er lig med cafébesøg, sådan er det bare! Sæt jer udenfor med tæpper, og nyd en varm kakao.
Når man er nyforelskede, er det helt normalt at det eneste, man har lyst til, er, at ligge og stirre i hinandens øjne og kysse. Så selvom vejret bliver bedre og bedre, er det altså okay at blive indenfor… Bare for at nyde hinandens selskab.

Læs mere om

MestLæste