På trods af at kalenderen siger forår, er det stadig vildt koldt udenfor, og vejret er gråt og kedeligt. Vi havde ellers glædet os SÅ meget til solrigt forårsvejr, men selv om det blæser og regner, kan man jo heldigvis stadig hygge sig indendørs, mens vi håber på bedre vejr. Vi har samlet en masse idéer til, hvordan du får det bedste ud af det dårlige forårsvejr!

Tag i biografen

Det kedelige forårsvejr er perfekt til en tur i biffen! Der er heller ikke noget bedre end at krybe ind i biografens mørke og nyde en god film med slik, popcorn og sodavand, mens man lykkeligt glemmer alt om kulde og regn. Du kan tjekke trailerne ud på YouTube og arrangere en hyggelig bio-tur med dine forældre, dine veninder eller måske din flirt! 

Læs også: Få det bedste forår ever

Serie-maraton

Hop ned under dynen og sæt din yndlingsserie på. Måske er det tid til et smut forbi Upper East Side? Du kan også invitere veninderne over, så I kan se serier sammen. Det er jo megahyggeligt! Så kan I jo også se, hvor mange afsnit I kan nå i træk.

Shopping-tur

Vejret er helt perfekt til at få opdateret garderoben med nyt og smart tøj! Hvis du gerne vil undgå kulde og regn, kan det være totalt hyggeligt at bruge en hel eftermiddag i dit lokale shoppingcenter sammen med veninderne. Så bliver det ikke meget bedre!

Hygge med læsning

Tænd lidt stearinlys, sæt dig godt til rette i sengen med et tæppe og nogle bløde puder og hyg dig med dit yndlingsblad Vi Unge! Du kan også klikke ind på viunge.dk og læse de nyeste artikler om stjernerne. Hvis du er vild med at læse bøger, kan du også gå i gang med en ny og spændende bogserie. Der er ikke noget bedre end at blive helt opslugt af en bog!

Læs også: Bliv forelsket i foråret

Forkæl dig selv

Det grå og triste forårsvejr er den helt rette anledning til at forkæle dig selv med hjemme-spa. Du kan forkæle din hud med en lækker ansigtsmaske, lægge en superflot lak på både hænder og fødder og give dit hår en lækker hårkur – skønt!

Fitnesscenter på værelset

Find nogle fede træningsvideoer på YouTube og sæt i gang! På den måde får du nemt og hurtigt dyrket lidt motion, og du vil med garanti have det meget bedre bagefter. Hvis du godt kan lide at danse, kan du også skrue op for din yndlingsmusik og fyre den af! Man bliver altid i bedre humør af at danse, og så kan du samtidig glemme alt om det dårlige vejr.

Herunder kan du læse, hvad du kan lave med din forårsflirt!

Det kan du lave med din forårsflirt