Det sker

Det glæder vi os til ved sommeren

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommeren står for døren, og vi kan ikke vente! Se her, hvad vi glæder os mest til.

Sommer, sol og ferie. Vi kan ikke vente!

Læs også: Læg den perfekte makeup til sommer

Men det er meget mere end ’bare’ fridagene og det varme vejr, vi ser frem til. Vi glæder os nemlig vildt meget til de her ti ting.

Detglæderviostilvedsommeren

NorthSide, Skanderborg, Langeland, Roskilde, Skive, Distortion, Grøn Koncert, Tinderbox og mange, mange flere. Sommeren er proppet med koncerter, og vi kan ikke vente til at stå blandt publikum og skrige med på sangene.
Shutterstock
Det er altså begrænset, hvor mange der kan være på et enkelt værelse, så når vejret tillader det, er det om at udnytte muligheden for at holde tøseaftener og fester udenfor med alle dine gode venner. Yay!
Shutterstock
Pak en kurv med en lækker frokost og et par drikkevarer, og drag mod stranden sammen med dine bedste venner og veninder. Gode veninder, sol, vand og strandlege er den perfekte måde at bruge en skøn sommerdag på.
Shutterstock
Bor man på Sjælland, er der helt klart noget at glæde sig til midt i København. Fredagsrock i Tivoli er nemlig i fuld gang, og henover sommeren kommer både Joey Moe, Marie Key, Jessie J, Mads Langer og Topgunn. Yay!
Shutterstock
Selv om vi også elsker is, jordbær og koldskål om vinteren, smager det altså bare lidt bedre, når man sidder i den varme sommersol. Sommertid er spisetid!
Shutterstock
Før der bliver lagt alt for mange planer henover hele sommeren, skal man også huske at få slappet af. Der skal soves længe, bruges dage indenfor med yndlingsserien, og vi skal flyde i en liggestol i solen med en bog. Snoooork.
Shutterstock
Selv om vi helt klart skal opholde os mest i solen, er der også et par gode film, der får premiere i biografen, som vi planlægger at se. ”Magic Mike XXL”, ”Paper Towns”, ”Fantastic Four” og ”Pitch Perfect 2” er nemlig bare nogle af de film, der kommer henover sommeren. Juhuuu!
Shutterstock
Man bliver bare lidt hurtigere forelsket, når det er sommer, så der er god grund til at glæde sig til en mulig sommerflirt. Få gode råd til, hvor I skal tage hen på date her.
Shutterstock
Inden du tænker ”WHAT?!”, så tænk lige på, hvor dejlig en regnvejrsdag kan være. Vi håber, at sommeren bliver SÅ varm, men med enkelte dage, hvor det øser ned, så vi har en undskyldning for at krybe ind under dynen og blive foran tv’et hele dagen.
Shutterstock
I uge 27 starter Vi Unges allerførste SommerCamp, og vi glæder os SÅ meget! Hver dag vil der nemlig være en masse girly workshops og sjove aktiviteter, og sportscamp.dk sørger for, at oplevelsen bliver fantastisk. Billetterne er udsolgt, men måske ses vi næste år i stedet for?
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste