Mit liv

Det beundrer piger hinanden for

Af Line Sølvhøj Jensen 8. marts 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Libresse har lavet en undersøgelser, der viser, hvad vi piger beundrer hinanden allermest for. Og det er hverken succes eller mange venner, der er svaret.

Hvis du tror, at det er succes, mange venner eller det at være smart, som vi piger beundrer hinanden for, så kan du godt tro om igen. Libresse har lavet en undersøgelse, der viser, at det faktisk slet ikke er det, der kan få os piger til at beundre hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis vi derimod møder en pige, som har selvtillid og er retfærdig, så er det altså hende, vi beundrer mest. Måske har det noget at gøre med, at vi piger tit er meget kritiske over for os selv, og når vi så møder en pige, der ikke er bange for at vise, hvem hun er, så synes vi altså, at det er ret sejt!

Her er listen over, hvad vi beundrer piger for:

1. God selvtillid
2. Tillidsvækkende
3. Retfærdig
4. Empatisk
5. Dygtig
6. Venlig
7. Modig
8. Afslappet
9. Social
10. Kreativ

Når vi skal vælge, hvilke andre kvinder vi ser op til, så viser undersøgelsen, at det er Kronprinsesse Mary, vi ser allermest op til. På en andenplads er den seje "X Factor"-dommer Pernille Rosendahl. De kendte piger, som vi til gengæld ser allermindst op til, er Paradise-stjernen Line-Sofie og tv-værten Lise Rønne.

Hvad beundrer du mest andre piger for?

Læs mere her: www.libresse.dk.

MestLæste